tag:blogger.com,1999:blog-7994346173427007991.post5392990364918494751..comments2024-03-26T10:19:32.481+01:00Comments on ellens oase: FIRE ÅR OG DIGGER PLUTSELIG SUSHI. HVORDAN GIKK DET TIL? BARN OG MAT # 5Unknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7994346173427007991.post-50561657477940473152011-12-15T08:12:21.854+01:002011-12-15T08:12:21.854+01:00så fantastisk! vi tok vår lille jenta på sushirest...så fantastisk! vi tok vår lille jenta på sushirestaurant (hun er 14mnd) og hun koste seg masse med pinner, og litt ris :) litt liten til rå fisk, men det er helt sant det du sier om stemningen! Ha en fin dag! xxVesle Serenahttps://www.blogger.com/profile/09180061280878976349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7994346173427007991.post-10494671090130642342011-11-25T09:46:36.754+01:002011-11-25T09:46:36.754+01:00Herlig! Her i huset er sushi en definitiv suksess,...Herlig! Her i huset er sushi en definitiv suksess, men det slår aldri risengrynsgrøt. Det kunne de visst spist hver dag. Kanskje jeg skal servere det hver eneste dag i et par uker, så jeg slipper maset, haha!<br />Men tilbake til sushi! Jeg tror ungene elsker de tydelige smakene, pinnene, soyasausen å dyppe i, wasabien som de selv kan bestemme hvor mye de skal ha av.. Så hver gang vi tar en lettvint en og kjøper sushi er det jubel i stua og de hiver innpå. Favoritten er tempura maki med scapmi. NAM altså!<br />Hjelp, nå ble jeg sulten! Kanskje dette er en fin dag for sushi? :D<br />Og apropos japan-innlegget ditt: ja, hadde det ikke vært et fantastisk land å reise til, glad-misunnelig på mannen din! :)Asilhttps://www.blogger.com/profile/10909101210629675568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7994346173427007991.post-27527443538680730012011-11-24T22:52:03.777+01:002011-11-24T22:52:03.777+01:00ja, dette er bra, Waldemar.
Men i forrige uke så j...ja, dette er bra, Waldemar.<br />Men i forrige uke så jeg faktisk en mengde små barn som pinnet i seg sushi og rå fisk med vellyst. Jeg var riktignok i Japan. <br />Vi oppsøkte også et sted (ca 5 mil fra Kyoto), hvor noen holder de opprinnelige sushitradisjonene i hevd. Det dreier seg om såkalt funa sushi, fisk fermentert i 2-4 år i ris. Det vil si at både ris og fisk smakte som en forsterket blanding av den drøyeste camembert og surstrømming... Han som drev med dette fortalt at alle hans barn (mellom 3 og 15) spiste dette med stor lyst og iver.egg & bacon ashttps://www.blogger.com/profile/00898685456685511890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7994346173427007991.post-55397006717067040272011-11-23T08:42:14.264+01:002011-11-23T08:42:14.264+01:00Så gøy! Treåringen spiser faktisk også sushi, dvs ...Så gøy! Treåringen spiser faktisk også sushi, dvs mest ris da. Men han blir alltid glad når vi skal spise det. Og så vil han spise med pinner som oss. <br /><br />Så søte de er! Waldemar ser veldig stolt ut!<br /><br />God onsdag, Ellen!Mammadamenhttps://www.blogger.com/profile/10565898380128054894noreply@blogger.com