onsdag 27. januar 2010

Artistic Trading Cards
Jeg har aldri prøvd meg på ATC før, men så fikk jeg en gylden anledning. På fredag skal vi nemlig ha treff med Gode Minners Designteam og jeg skal ha med gave til en av jentene - hemmelig hemmelig! Forstår ikke helt hvorfor, men det er sånn at jeg synes det er ganske bånn i bøtta å lage bokser og kort og alt som ikke er layouter. Litt irriterende når man trenger et kort. Uansett byr det jo på problemer når jeg blir utfordret til å ha med en hjemmelaget papirting. Så jeg sjekket litt ut om disse ATCene - som jeg knapt har sett, bare hørt om, og her er da mitt spede forsøk. OG DET VAR GØY! Jeg har brukt My Mind's Eye papirer. Disse synes jeg er helt fantastiske. Det rare er at de er så mye i seg selv at jeg aldri har klart å bruke dem på noen layouter. Men jeg har laget en journalingbok med Bind It All som jeg skriver ned hva barna sier i. Den kan sees på lysbildene på siden her. Så det ble tre ATCer. Jeg trenger egentlig bare en. Så: Den ene er til det hemmelige designteamedlemmet, den andre til vertinnen Elin og den tredje har jeg tenkt å gi til min så inderlig trofaste kommentator her i bloggen min. Hun er en som morer mange, som binder mange sammen og som for tiden bruker en god del energi på drømmer om en tovet boks. Jeg snakker om Pia som har sin helt egen verden her! Uansett om den tovede boksen blir din eller ikke så får du en sånn her av meg der det står: Fred, frihet og solskinn til deg fra meg - på. Hands On!

That's So Cute har en utfordring som handler om hjemmelagde blomster. Hiver meg i den med disse! Frist 8.02

8 kommentarer:

 1. Nei, men, her sitter jeg og beundrer ATCene dine, og skulle legge inn en kommentar om at jeg er imponert, og at jeg kun scrapper LOer (gjorde, ihvertfall, nå tar jo bloggingen all min energi...), og bokser og esker og alt sånt har jeg liksom ikke tenkt over at det går an å scrappe, og så ser jeg på slutten at du nevner MEG!!! Takk, takk, takk! Og klem og alt det der, som jeg jo ikke akkurat strør raust rundt meg i bloggverdenen. Men du får en. Klem, altså!

  SvarSlett
 2. Kreative lille du ;-)
  Så flotte,tusen takk!
  - gleder meg til å se -in real life!
  Ha en strålende dag, vi sees imorgen.
  klem

  SvarSlett
 3. Så flotte ATCer du har laget, heldige mottakere av dem:D Jeg har aldri prøvd meg på det, ikke pynter jeg esker og sånt heller, og lager bare kort når jeg "må"....men ATCer kan jo brukes på LOer også;) så kanskje..... Og det var jo et greit alternativ til kort;)

  SvarSlett
 4. Kjempe søte blomster du har laget på ATC'ene=)Liker fargene du har benyttet.

  Takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 5. hei Ellen Tusen takk for en super fin ATC.
  Takk for en hyggelig kveld sammen.

  SvarSlett
 6. Så flotte ATCer du har laga! :)

  SvarSlett
 7. Et av de korta henger her nå! Tusen takk!

  SvarSlett
 8. Herlige, fargerike både ATCer og blomster!!

  Tusen takk for at du deltar!! :)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!