søndag 26. august 2012

HJEMME HOS OSS # 3 ROSA ER FARGEN DET VISER SEG AT ALLE EGENTLIG ELSKER - OGSÅ PÅ TAPET!

Designers Guild tapet og stoffHer er den rosa stua, igjen for noen, for første gang for andre. Den er heltapetsert med tapet fra Designers Guild. Spisestua er arvet etter svigermor som i sin tid arvet den etter sine svigerforeldre, som også hadde arvet den. Taklysestaken er ungkarslevninger, pianoet er arvet av mormor og bestefar, 60-talls telefonstolen er kjøpt på Bymisjonen. Panelene er fra IKEA, lampa er Panthella fra Louis Poulsen. Alle stolene er omtrukket med stoff fra Designers Guild av møbeltapetserer Cathrine Eyde i Åsgårdstrand.

Maleren som tapetserte trodde jeg var gal da han så dette tapetet. Han endte opp med å digge det. Dette er et rom alle elsker stikk i strid med hva de hadde trodd på forhånd. Det faller i smak hos eldre herrer og små barn - og alle midt i mellom. Før var stua hvit. Da den ble det i 2000 trodde folk også at jeg var gal som ville ha sånn trist sykehusfarge i stua mi. Bare vent, snart er duta di også rosa, eller hva?

Har vist litt annet fra hjemmefronten også i det siste - så bli gjerne med videre i huset:

HJEMME HOS OSS # 1 BLI MED INN I ORANGE, SORT, HVITT OG LITT GULT

HJEMME HOS OSS # 2 BLI MED HELT INN I DAG - PÅ SOVEROMMET!

Og nå kjære svigermor - etter å ha blogget dette på din oppfordring, så utfordrer jeg deg til å legge igjen en bitte liten kommentar her!

God søndag alle - vi skal på Åpen Gård!

10 kommentarer:

 1. Rosa vegger er spenstig. Fint dere er fornøyde til tross for skepsisen på forhånd. Ser veldig koselig ut. God søndag.

  SvarSlett
 2. Personlig og selvstendig! Gøy med noen som går sin egen vei og faktisk følger egen smak!

  SvarSlett
 3. Jeg forstår godt at de liker den stua!! Jeg kunne tenkt meg rosa også men her ble det veto. Vi har masse farge hos oss også. F.ex.grönne vegger i 'biblioteket',engelsk mörk röd i spisestuen og kombinert knallgult og rött med Designer's Guild gardiner etc i den ene stuen. Stolen din med blått og guld er bare helt nydelig. Elsker Tricia Guilds stil og tar ofte ett besök i hennes showroom på Kings Road om vi er i London en tur.
  Har blitt litt dyrt der,synd man inte kan velge alt,...

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres fint ut Bente! Har også lyst til å se innom showoomet i Kings Road! Inspireres veldig av farbekombinasjonene hennes og mange ideer som kan brukes også uten å ha alt i hennes produkter.

   Slett
 4. Digger stilen din, Ellen! Knalltøffe tapeter!

  SvarSlett
 5. Rosa er ganske fint :) Her i huset går mer eller mindre alt i hvitt

  SvarSlett
 6. Kjempefint med Rosa tapet:) Kunne tenkt meg en bit rosa tapet her også for her er alt kjedelig hvit og jeg liker egentlig farger og da spesielt rosa, hehe:)Så fin bloggen din er blitt forresten, har visst ikke vært her på en stund:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å ha deg på besøk igjen Gråbekka! Det fine med hvitt er jo at det er et utmerket utgangspunkt for å tilføye andre farger. Takk for fin tilbakemelding på blogdesignet, - du er faktisk nr to til å nevne det, etter at den har vært sånn i sånn ca seks uker. ....så vet ikke helt om det er en innertier, he he! God uke til deg, vi ses nok mer når bokbloggturneen dras i gang igjen! Klem

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!