søndag 8. august 2010

{XO XO XO}

Crazy about skissedilla # 71! Jeg lagde enda en jeg! Her er Anton og Pappaen, gode å ha - for hverandre, Waldemar og meg.
Papir fra Basic Grey og Making Memories, diverse bostavrester, maskeringstape og maling, pynt fra Little Yellow Bicycle, Daisy D og et par andre småting. Har endelig kjøpt Scrappers Floss til knapper!!!!

4 kommentarer:

 1. Så koselig bilde! Og jeg er imponert over at du holder scrappekoken, Ellen!
  Floss eller hyssing gjør seg ofte godt på knapper, ja. Jeg har masse knapper, men jeg er ikke flink til å bruke dem - synes ofte det er vanskelig og skjønner ikke helt åssen de skal passe inn. Men ser jo på din LO at en knapp er like så passende som f.eks en blomst...

  SvarSlett
 2. Dette var virkelig kjempekoselig.

  Utrolig hva knapper kan brukes til.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 3. Så flott side! Digger den kreative bruken av ukurante bokstaver i tittelen og så stilig med floss i knappene :) Jeg er veldig glad i knapper selv men er ikke så flink å knytte bånd i dem, synes det blir så knotete - floss er jo mye mer praktisk, har bare ikke tenkt på det før. Takk :)

  SvarSlett
 4. Se der ja! Du har ikke akkurat gitt deg med å scrappe. Det er så stilig det du lager altså!!! Ja, fortsatt litt misunnelig... ;)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!