onsdag 31. oktober 2012

BEST I OKTOBER - MINE FAVORITTPOSTER

Mitt favorittbilde denne måneden er tatt av
Linda Brun på Fototkurs med Marianne Hope.
Med hodet på et fat - kunne ikke passet bedre
enn hva jeg følte den mandagen
 da alt skulle skje!

Denne måneden har vært helt spesiell for meg her i blogglandia. Jeg hadde bestemt meg å vise mer av mine meninger her i bloggen, og jeg la inn link til et av disse på NRK Ytrings Twitterkonto. Det resulterte i at de spurte om jeg ville skrive en kronikk for dem. Det hadde jeg aldri gjort før, men siden de tenkte at det var naturlig for meg, så måtte jeg jo bare gjøre det. Det var gøy, og det var lærerikt. Jeg kjenner at jeg vet mer om meg selv, og andre, og hva engasjement gjør med folk - etter den runden der. Men jeg skal innrømme at jeg har lagt meg litt lavt i terrenget etter det. Det ble litt heseblesende rett og slett. Jeg vil gjerne hive meg utpå igjen, men kjenner at man skal ha overskudd for å stå sånn i vinden. Man skal tenke seg nøye om før man publiserer noe det virkelig er mye følelser rundt.

Jeg har mye jeg har lyst til å diskutere, og jeg kommer sikkert til å søke dypt vann igjen. Men jeg tar noen hvileskjær nå i det trygge. Så får vi se. Jeg tenger å ha tid og konsentrasjon til å gjøre det ordentlig, så jeg ikke risikerer at folk hisser seg opp over noe jeg faktisk ikke engang mener! Samtidig er jeg nok blitt bittelitt tøffere, og det håper jeg merkes!

Jaa altså. Her er mine favorittposter for oktober:

DA ALT JEG HADDE Å GI UNGEN MIN VAR EN SANG
Om å ha en alvorlig syk baby

DEN FINESTE TITTELEN
i hele verden

KVINNER SOM RAKKER NED PÅ KVINNER
Linker til min kronikk på NRK Ytring

PÅ TIDE Å OPPHEVE MIN PERSONLIGE BOIKOTT AV FRANSK VIN?
Mot atomvåpen - for vin?

Til slutt har vi jo flanert på riksdekkende TV også denne måneden. Også den 8. oktober, samme dag som kronikken. Har du lyst til å se familien vår på NRK Puls så finner du linken på bildet av de rosa skoene ovenfor her!

Del gjerne om du har en favoritt blant mine innlegg!

God november!

Ellen6 kommentarer:

 1. Kjære Ellen. Ikke slutt å mene eller si det du mener..Jeg synes meninger er viktig i verden. Dine meninger og mine og hennes..Jeg tror verden blir skeiv hvis alle slutter å mene noe.
  Klem herfra :-)

  SvarSlett
 2. Hektisk måned, men man skal ha energi for å stå i vinden, ja.

  SvarSlett
 3. Synes du er TØFF jeg som sier hva du mener og står for.. Er ikke alle som har bein nok i nesa til det :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke alltid gjort det altså. Tillykke Mamma!

   Slett
 4. Skjønner godt at det koster å stå i stormen! Men vit at vi er mange som blir inspirert av å lese det du skriver! Jeg kjenner i hvert fall at du har så mange viktige poeng at du for min del gjerne kan skrive mer av det du føler er å kaste seg på dypt vann. Jeg tar i mot! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal sdu ha Sparringsmamma! Jeg blir veldig inspirert av at du sier dette. Det er ikke så lett å hele tiden tenke at den man skriver er til inspirasjon for andre, så derfor er sånne kommentarer helt gull.

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!