mandag 7. mars 2011

Gode Minner - mars


Denne måneden fikk alle DT-jentene liknende papirer å bruke. Så inn og se hva de andre har fått til på GODE MINNERS BLOGG! Vi skulle lage noe til konfirmasjon. Her er et dåpsbilde på min layout. Thomas og jeg var faddere for Lille Helena 2. juledag 2010. Det var stor stas med henne og Ulgenesbrødrene, og forelderene selvsagt, som i sin tid Kirsten-gifteknivet i stand så Thomas og jeg ble et par! Så stas var det at hele familien endte opp med å overnatte!

6 kommentarer:

 1. Flott LO! Likte sirklene! Og igjen må jeg jo rose håndskriften...

  SvarSlett
 2. Ååå så herlig, nydelig sarte farger, og så liker jeg det "rundet" og bånd & blonder:D Kult at du har skrevet teksten rundt;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Herlig LO:)
  Likte veldig godt rundingen, skriften rundt og det nydelige sommerfuglarket:)
  Ha en fin kveld!
  *klem fra Inger*

  SvarSlett
 4. Nyyyydelig Lo! Herlig med sirkelen og de ulike båndene rundt. Også den herlige håndskriften din da :) Tenker på den hver gang jeg setter meg ned for å skrive på LOer selv.
  Og ja...det blir nok mer maling skal du se, har laget enda et i dag, i helt andre farger og type. Utrolig gøy å utforske nye ting!

  Ha en super kveld :)
  Klemmer

  SvarSlett
 5. Elsker runde layouter og denne var extra spesiellt nyyydelig!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!