mandag 21. mars 2011

If I could kiss this BEAUTY!


Hvor mye en 2-åring elsker traktorer er helt umulig å forstå. Noen toåringer, sikkert ikke alle. Mine barn har vært helt besatte. Det blikket og den målrettetheten jeg ser i denne lille kroppen er et herlig minne om noe som da var litt anstrengende, skal jeg innrømme. Bildet er tatt på Kutoppen i Kristiansand Dyrepark. Løver, aper, elefanter. He couldn't care less.

Måtte lage enda en layout til i denne litt krevende kombinasjonen til Colourful Designs Work Shop med Celine Navarro! Gøy kombinasjon.

5 kommentarer:

 1. Hihi...traktorer ja, har jo skjønt at dette er et must hos dere!
  Herlig LO og bildet kom så flott frem her! Elsker tittelen!

  SvarSlett
 2. Kjempefin LO med søt dokumentasjon av en lidenskap. Kult med alle de forskjellige fontene, mange fine detaljer og et herlig bilde.

  SvarSlett
 3. Kule LOer du lager for tiden Ellen:D litt sånn retro preg over de, skikkelig DEG liksom;) Du klarte den farge komboen flott;)

  SvarSlett
 4. Du har alltid så spreke farger i LOene dine, og det digger jeg! Det blir veldig særegent og fint, æ liker. Også traktor da, vi har også brukt mye tid på traktor og andre motoriserte kjøretøy:-)
  Ha en fin kveld, Ellen!

  SvarSlett
 5. Skikkelig sprek og stilig LO med mange morsomme detaljer!!! KjempeKUL! Traktorer.... Ja, her har de vært facinerende, men litt skumle også. Ha ei fortsatt flott uke!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!