tirsdag 9. oktober 2012

OG NÅ TIL NOE HELT ANNET: FILM - TIL DEG!

Tror vi må slappe av med en film eller to jeg! Det ble litt mye for meg i går rett og slett, så glad for at ikke livet mitt er sånn hele tiden; med kronikk på NRK Ytring, og hele familien på NRK Puls. Men det var gøy da!

Så nå litt film. Til dere! Vi abonnerer på LOVEfilm. Der kan man lage seg en liste med filmer man har lyst til å se, og så betaler man 99 kroner i måneden for å få filmer tilsendt fortløpende. Dette er en utmerket løsning for oss som bor i et område der det er umulig å streame filmer på grunn av dårlig nettdekning. Vi får sett en sånn 4-5 filmer i måneden på den måten. Vi gjør rett og slett dette i stedet for å ha en haug med kanaler vi ikke bruker.

Av og til legger de med et gavekort man kan gi til venner. Jeg har fått to med gratis film i to måneder denne gangen. De vil jeg gi til dere.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar her, og du dobler vinnersjansen din ved å like min side på Facebook.

Sist jeg gjorde dette ba jeg om tillatelse fra LOVE film, og de sa ja. Så da gjør jeg det igjen. Fordi det er en skikkelig fin ting å gjøre; se film, uten å ha barnevakt, uten å være oppe halve natta og dessuten velge hvilken film man vil se!

Trekker sent søndag kveld.

Lykke til for høstkvelder med filmer du ikke fikk sett på kino!

2 kommentarer:

  1. Jeg tar lodd! Det er høst og kaldt - det passer med film og strikketøy!

    SvarSlett
  2. Snille deg, vi er jo filmelskere og nå er det jo virkelig sesong for innekos og film:-)
    Klem klem

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!