onsdag 10. oktober 2012

DEN FINESTE TITTELEN I HELE VERDEN

I bryllupet vårt holdt min kjære en tale til meg. Der takket han meg for at jeg hadde gitt ham den beste tittelen han kunne få, nemlig PAPPA!

- Dét MÅ være den aller beste tittelen i hele verden, sa han. Det ble applaus og gode smil. Så fortsatte han: - Ja det må være den aller beste tittelen i hele verden, kanskje med unntak av MAMMA da.

Så ja, alle mammaer og pappaer der ute: Tittel og ansvar på høyt nivå, med livet og fremtiden i hånden. Og er man tante, eller onkel, så kan det innebære ansvaret som betyr den store forskjellen for et barn. Eller nabo. Eller lærer. Bestemor. Bestefar. Eller venn. Eller en som bare går forbi, som hilser, nikker, vinker, møter noens blikk, sier unnskyld meg, eller takk. Alt ettersom.

God dag som viktig menneske!

2 kommentarer:

  1. Så fint innlegg. Og sant.
    God dag tilbake!
    :-) Har sendt tidlige klemmer

    SvarSlett
  2. Fint innlegg og det er sant:) Jeg er tante og selv om tantebarna mine er bare 1 og 3 år, har jeg forstått at det er stort ansvar. Spesielt når det gjelder eldstemann som ser opp på meg og tar etter alt jeg gjør:)

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!