lørdag 27. februar 2010

JUST THE TWO OF US


Gode Minner designtimbidrag fra meg for mars er bryllup. Resten av Design Teamet skal lage bordkort og invitasjoner til konfirmasjon og bryllup og pynte bord i butikken. Jeg har laget denne brylluslayoten fra vårt bryllup 15.08.03. Jeg holder gjerne kurs i bryllupsalbum!!! Bryllupsalbum var faktisk min introduksjon til scrapbooking. Jeg hadde bare smellt bryllupsbildene inn i et sånt veldig lite fint album og da jeg så det ligge der tenkte jeg at dette ikke lovet særlig godt for vårt samliv. Så, da det scrappede albumet var ferdig etter bryllupsalbumkurs med Ann Kristin på Gode Minner november 2003 tenkte jeg at dette albumet alene gjør at vi må holde sammen, he he. 6 år et gått etter det, og jeg vet at det skal mer til altså, men det er utrolig koselig å ha et fint bryllupsalbum. Disse bildene som Sissel har tatt, og hun og Bjørn ga oss i gave fikk vi etter at albumet var ferdig, så jeg har en god del bilder på lur og det er også veldig koselig. Kjolen jeg har på meg ble sydd til mormor i 1966 og omsydd til meg. Den er i gullbrokade. Hver gang jeg ser ball og festivitas på slottet - eller en Nobelmiddag på Grand med Barak Obama - tenker jeg at hvis jeg var der skulle jeg hatt på meg denne kjolen!

4 kommentarer:

 1. Flott kjærlighets LO med mange diggbare detaljer. Koselige bilder som passet godt til det rosa. Flott med arvet kjole:)

  SvarSlett
 2. nydelig ELLEN, digger de arka.

  SvarSlett
 3. Vakre bilder av en vakker brud. Og brudgom. Tøft med gjenbrukskjole! Og herlige ark og farger du har brukt på LOen!

  SvarSlett
 4. Råååålekker, og herlig med alle fargene til de flotte bryllupsbildene av deg og Thomas :D

  Klem

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!