tirsdag 8. juni 2010

Min {HELT} egen celebritetsfotografering

Man skal vel ikke publisere folk uten deres samtykke. MEN. Disse folka sto jo og dingla på eller kloss på den rosa løperen den 29. mai PÅ Telenor Arena. Jeg tar derfor en råsjans på at det er mye som tyder på at disse menneskene synes det er helt greit å være i rampelyset, selv på en museliten blogg som denne. Så på forhånd takk. Her er Per Sundnes snakkende med NRK {PÅ SOKKELESTEN!}. Og den eneste artisten jeg fikk tatt bilde av er hun søte lille som akkurat da jeg knipset ble inntyllet i dette norske flagget. Det var IKKE aktuelt å rope: "Hei du, kom tilbake, det ble litt dårlig kvalitet på det bildet mitt, og bay the way: Skulle ikke forundre meg om du vinner i kveld!" Heia Lena!

2 kommentarer:

 1. Folkene må jo være kjempeglade for å komme med på din blogg, men synd med det flagget som kom i veien.

  Håper du har flere bilder å vise oss fra arrangementet.

  Klem

  SvarSlett
 2. Se her, ja! Har du prøvd å selge bildene til Se og Hør? Ok, det nederste der blir kanskje ikke forsidestoff, men det av Per Sundnes var da snasent?

  Vi var i Nazare vi og!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!