tirsdag 16. november 2010

Plutselig var denne headeren {BORTE}!

....men har jeg en ny på lur???? neida! Og ikke aner jeg hvordan jeg fikk til denne helt på egenhånd en gang for en god stund siden.
Renee/Ruffa har vært så supergrei og fikset meg tre spalter i bloggen. Og dermed ble det noen forandringer. Plutseligvar jeg uet av det blå. Jeg har likt denne blåfargen godt, samtidig så er jeg veldig glad i varme klare sterke farger. Så nå blir det nye farger, kanskje disse, kanskje noe annet. Har lyst på sånne små overskrifter og litt av hvert. Og jeg skal feire. Når bloggen er ferdig, en slags innvielsesfest, og det at jeg har passert 10 TUSEN gjester. Nå har jeg tatt bort den funksjonen som registerer mine treff også, så nå er tellingen mer ærlig!

3 kommentarer:

  1. Se her, ja, her var det makeover på gang!

    SvarSlett
  2. Ååååh for en fargebombe det har blitt her da - men i alle verden da - jeg lastet jo inn en ny header til deg i sted - bare større - og har jeg lagret den tror du - NOT - sorry *smask*

    SvarSlett
  3. He he, så du fant ut om Amani? (Ikke Armani!) Amani betyr fred på swahili...

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!