onsdag 29. desember 2010

{SELVHJELP} volume 25 I BADEDRAKT
Dette er egentlig en test for å se hvor mange lesere jeg får ved å skrive badedrakt i tittelen. Jeg hadde nok aldri trodd jeg skulle legge ut et badedraktbilde av meg selv hverken på Facebook eller her. Og det er nok allermest for å tøffe meg litt. Min elskede mente at det ikke ser ut som jeg koser meg så veldig på det bildet. Og det har han nok rett i. Det er mer moro enn deilig å bade i 10 kalde 1. juledag. Det er etterpå det er deilig. Man blir lett og ledig i kroppen, og det kjennes FRISKT! Jeg spurte en kiropraktor (Mamma skal du kjøre traktor? hilsen Waldemar) i går om han trodde vinterbading var bra for meg. Han svarte noe nølende at han synes det var sannsynlig at det økte gjennomstrømmingen i kroppen og at sirkulasjon er det aller viktigste for en kropp. Så er du i beit for et nyttårsforsett så har jeg kanskje gitt deg en ide!

3 kommentarer:

 1. Ikke fått noen kommentarer ennå? Men masse besøk? hihi...
  Jeg er imponert jeg - ingen over ingen ved siden!
  Har ingen problemer med å forstå at det hjelper på gjennomstrømmingen i kroppen :D

  Ellers, har en fortsatt god romjul og et godt nytt år :)
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 2. Nå kom jeg ikke egentlig innom fordi det står badedrakt i teksten, er på en liten bloggrunde for å ønske godt nytt år. ;-)

  Men jeg må si jeg blir imponert av at du orket å gå uti vannet i denne kulden. Jeg klarer knapt å gå utenfor døren uten 4 lag klær på.

  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Det er nok ikke ordet badedrakt som får meg til å stikke innom, men at dette ikke er for pyser, kan jeg vel trygt si.

  Ha en flott nyttårsfeiring og så blogges vi videre i 2011.

  Klem

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!