mandag 3. januar 2011

{SELVHJELP} volume 25 REPARASJONER








I følge min nye Feng Shuibok stopper ureparerte ting energiflyt. Jeg er i ferd med å ta det på alvor, og Feng Shui eller ikke - hvordan er det egentlig fatt med saker og ting i heimen? I en jakke holder knappene på å falle av. Hver gang jeg ser den tenker jeg - den må jeg få reparert. Jeg tenker ikke - så fin den er, jeg tar den på meg nå! Det samme med den vesten som var et kupp på salget i fjor, passer til alt, og er varm. Det jeg tenker når jeg ser den er - søren at det øverste knapphullet er så stort at knappen går ut av seg selv. Det ser jo ikke så bra ut. Så er det det armbåndet som jeg liker så godt. Strikken har blitt så slakk at med mindre jeg går med hånda rett til værs, så faller det av. Må tres på nytt! Nå i festlighetenes tid oppdaget jeg at mine kule Københavnkjøpte sorte støvler fra 2003 manglet såling på hælen. Samme med mine - i egne øyne griselekre gullsko fra Miss Selfridges i London anno 2005. Jeg så jo dette i fjor, hvorfor puttet jeg dem tilbake i skapet ureparerte? I morgen den dag skal de til skomakeren! Så er det det stenperlekjedet som min yngste la sin elsk på, og dermed tok et skikkelig tak i. Ikke aner jeg hvordan jeg skal få fikset det, men det kan bare ikke bli stående på kjøkkenbenken i en kopp, så jeg hver gang jeg ser det tenker at - det var jo ergelig. For det hjelper ikke å flytte det ut av syne. Nei, reparer eller kast! Og mer energi får plass i mitt liv! Takk så inderlig du Havfrue-skautroll-skjønne-venninne, som ga meg denne lykkegaven av en bok til jul. Det var sannelig en nyttårsgave og!

4 kommentarer:

  1. Du skriver så godt Ellen. Følger jo med på hva du skriver her selv om jeg ikke alltid kommenterer.
    Fortsatt lykke til med utbedringer og reparasjoner!
    Klem

    SvarSlett
  2. Mye bra her ja Ellen, og jeg kjenner meg SÅ igjen..... Lykke til med reparasjonene og "nye" gamle ting:D

    SvarSlett
  3. Du er ihvertfall ikke alene om å ha det slik, hvis det kan være noen trøst.

    Dersom det gjelder reparering av smykker, kan jeg gjerne hjelpe deg. Det skal ikke koste noen formue. Tar vanligvis kun betalt for det som eventuelt må fornyes, f.eks. lås og slike ting.

    Klem

    SvarSlett
  4. Heisan!
    Kank'e du sende litt feng shui til meg også a'?? Ser at jeg kan ha behov for LITT av det jeg også.
    Og du forresten, det isbade innlegget ditt: you crazy mama!!!!!! Skulle vært meg liksom.Bøyer meg erbødigst i støvet (eller frosten) for den!

    Riktig godt nyttår, og keep up the good work!

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!