onsdag 27. juli 2011

Dagen da folket tok Norge tilbake


VGs førsteside hadde denne overskriften i går. Det føltes så riktig og sant. Hadde avtalt å møte en venninne i Oslo i går. Barna og jeg kjørte. Vet ikke hva jeg hadde forventet, men jeg hadde nok ikke dratt inn dit om jeg ikke på forhånd hadde en avtale. Og det var vakkert og kjærlighetsfylt på hvert gatehjørne, hver hekk og fontene. Jeg så ikke en skulptur uten en blomst i hånden. Jeg er så glad vi dro. Det var en uvanlig ro, uvanlig mange smil. Jeg følte meg kanskje for første gang skikkelig stolt over å være en del av det norske fellesskapet. Og kronprinsens ord: "I dag er gatene fyllt av kjærlighet," har festet seg i langt inne i meg. Og jeg håper at det fortsetter sånn for all tid. Takk alle! Layouten aer av min niese Agnes. På Holt Åpne gård i vår. Med kattunger!

2 kommentarer:

  1. Vi skal fortsette med å ta landet tilbake. Det skylder vi alle som mistet livet og alle pårørende, og det er viktig for hvordan vi danner fremtidens Norge.

    Klem

    SvarSlett
  2. Utrolig tragisk det som har skjedd :S Fin Lo :D ♥

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!