mandag 17. oktober 2011

Selvhjelp # 36 SELVBESTEMMELSEDet handler om selvbestemmelse i det jeg kan rå over som ikke innvolverer andre. 

Det finnes viktigere ting i livet jeg bestemmer over enn scrapping. Men scrapping er en ganske stor del av mitt liv. Det er min hobby, det er min journal over livene våre, det er farger og avkobling og gøy. Jeg er opptatt av at hobbyen ikke må bli plikt i noen form. Ikke alltid jeg klarer det. Derfor har jeg tatt en pause fra Utfordringer. Selv om jeg synes det er gøy å utfordres, det er inspirerende og sosialt. 

Utrolig lenge siden jeg har scrappet akkurat som jeg vil. Denne er helt uutfordret!

Hva med deg.
Scrapper du?
Bare for deg selv, eller har du et timemamanagement av utfordringer og frister i bakhodet?
Kanskje har du en helt annen hobby?
God dag til deg - uansett hva den fylles med!

1 kommentar:

  1. Jeg er opptatt av det samme som deg Ellen! Scrappe fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg må levere et bidrag til ett eller annet. Merket da jeg var med på en konkurranse som gikk over mange uker at jeg mistet mye av scrappelysten - og det tok tid å få den igjen. Morsomt med utfordringer og å strekke seg litt lenger, men det må være på egne premisser. Scrappingen skal være fylt av glede og lyst, og ikke av plikt synes jeg;) Plikter har vi jo så alt for mye av ellers i livet!
    klem fra
    Mette

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!