søndag 6. november 2011

BLOGMAKEOVER AND FACEBOOKPAGE

Crazy, crazy nye farger! Liker du de? Retro eller triste? Vær ærlig!

Sa for noen dager siden at jeg skulle sjekke ut hva som skjedde ved å skrive på engelsk. Det merker jeg allerede at ikke faller så naturlig for meg, så det tror jeg ikke det blir så mye av. Men bilder og titler skal jeg prøve å ha på engelsk. Fant en sånn Google translator widget. Fornøyd med det jeg!

Jeg er også grisestolt av å ha fått til den "knappelinjen" øverst her, med temaene mine på, HURRA!

Og så har jeg laget meg en sånn Facebook side som reklamerer for bloggen min. Et slags sendebud. Slik at de som der vil bli minnet om nye innlegg ser at de er der, og de som ikke er interessert i bloggen min slipper at jeg maser. Derfor skulle jeg lage en sånn LIKEknapp da. Til å ha her i bloggen. Eller ikke lage akkurat. Finne og linke. Det var ikke lett altså. For jeg prøvde å få til en liten en som det bare er å klikke LIKE på. Det er en haug av varinter på sånne badges, men jeg fant ikke den jeg lette etter.

Klikk gjerne på LIKE her på denne siden om du vil LIKE bloggen min!

God langsom søndag morgen til deg, med kaffe, eller te, begge deler eller noe helt annet!

6 kommentarer:

 1. Heisann Ellen.
  Jeg likte designet ditt kjempegodt. Var veldig behagelig å lese med disse fargene. Dyktige du som fikk til fanene dine, det har jeg ikke jeg klart :D
  Nå jeg holder musepeker over de ulike fanenavnene/etikettene så synes ikke teksten din(det blir helt svart), så kanskje du burde endre farge på enten tekst eller boks.
  Også kanskje legge til en knapp med "home"- eller..

  Ha en superduper søndag!
  klem

  SvarSlett
 2. Takk for tipsene Marianne. Jeg flyttet bare alle etikettene mine opp. Det er derfor de dessverre ikke fungerer som ordentlige faner. Og jeg kan derfor ikke lage en med HOME på. Pluss at det automatisk kommer opp en ekstra, vet ikke hvorfor det... Og den svarte slædden er jo ikke helt hva jeg ønsker meg... Har jobbet en stund for å komprimere antall etiketter som skal publiseres for å få til noe som dette. Så vurdert nøye hvilke etiketter jeg vil ha og skiftet navn på endel av de. Fra den siste måneden eller så.

  SvarSlett
 3. ahhh..så det er det du har gjort ja, da skjønner jeg bedre. Trodde det var slike faner jeg. Takk for svar og forklaring!
  Ha en super dag du også! Klem

  SvarSlett
 4. Synes fargene var fine - ikke triste. Man bør ikke ta helt av med farger inne i bloggen (du og jeg digger jo farger sånn estetisk sett . men for leservennlligheten er det best om man ikke tar helt av) Så dette var bra. Er imponert over de fanene øverst, og proff facebook-knapp:)
  Personlig ville jeg tatt en del av det du har på venstre side og flytta det over til høyre - i blogger det det hovedinnlegget man først ser, så tar man en titt på høyre side, og det til venstre blir minst viktig (har vært på bloggforelesning;)

  SvarSlett
 5. Takk Pia, bra tips. Har lyst til å prøve meg på to høyrekolonner , men er redd det også kan bli litt rotete. Får prøve meg litt frem.

  SvarSlett
 6. Bloggen ble kjempefin Ellen; herlige farger, absolutt ikke triste:-)
  Skjønner det ikke faller helt naturlig å skrive på engelsk, selv om jeg er engelsklærer og sikkert burde promotere det, ha ha:-)
  Klem Sigrid

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!