søndag 11. desember 2011

DET VAR EN LITEN GUTT SOM GIKK OG GRET OG VAR SÅ LEI

Det var en liten gutt som gikk og gret og var så lei


Endelig får vi sove under trappa!


Så begeistret for klovner!

Ikke så lenge siden det var sommer kjenner jeg når jeg ser disse bildene. Det nederste er fra Mc Donalds, må kanskje legge til et dessverre. Neida. Det hender at vi er der. For Waldemar er dette Klovnen Cocco som han og storebroren ble ellevillt begeistret for da vi var på Blue Village på Kypros i sommer.

Nr 2 er fra barna endelig lagde stor seng under trappa og sov der. Det enkleste er ofte det beste! Om de ikke sover sammen så går Waldemar inn til Anton om morgenen. Der blir han varmet og lest for. For en heldiggris som har en storebror som steller så godt med ham!

Øverste bildet viser en litt betuttet Waldemar. Heldigvis varer det ikke lenge. Her med både før- og etter- bilde. Som vi ser her er det ikke tvil når Waldemar ikke er fornøyd. No Poker Face so far!

Disse layoutene lagde jeg til CASAvist for november.

Riktig god søndag til deg, hva enn den skal inneholde! Min søndag kommer til å inneholde bading i sjøen, middag hos sivigermor og gaveinnpakking!

Her er bildene badejentene tok i dag. Et vannvittig høyvann som går over moloen i Åagårdstrand!

Kommende uke ønsker jeg velkommen inn. Dette er jo ikke akkurat en interiørblogg. Men. Huset vårt fra 1900, renovert på 50-tallet, og nå av oss - er ferdig. Og jeg har lyst til å vise det frem. Litt ekstra stæsj nå rundt juletider, så da er det ekstra gøy. Bare så vanskelig å ta fine innendørsbilder synes jeg! Starter i morgen mandag!

5 kommentarer:

 1. Herlige LOer fra CASAvisten, elsker fargene og oppsettet på den øverste!
  Gleder meg til å se interiørbilder forresten :)

  SvarSlett
 2. Den nederste var råfin Ellen,koselige bilder og fine titler du er flink:))

  SvarSlett
 3. Alltid stilige layouter fra deg, Ellen ♥
  Det klovnebildet er bare sååå kult da :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Så flotte loer til Visten! Den øverste var kjempefin. Likte fargene og oppsettet!! Herlig tittel, og den er det mulig jeg låner en gang senere...

  SvarSlett
 5. Så flotte LOer du lager. Herlig fargebruk. Jeg liker også godt temaene du har scrappet her.

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!