lørdag 25. februar 2012

MORGENTEMNING OG RENESSANSE FOR HØYE SMØRBRØD!

Waldemar gir høye smørbrød en ny dimenssjon
Barna og jeg er på hytta. Waldemar 4 klarer selv. Vil gjerne skjære brød med stor kniv, så jeg skjærer et lite hakk så det blir passe tykkelse. Før jeg vet ordet av det har han skjært seg en ny en på sånn ca 5 cm (Ja, og det er jo derfor jeg skjærer et hakk da, for vi har jo hatt skiver på denne dimmen før altså). Og mer fornøyd kan man ikke bli med selvlaget frokost som 4-åring, tror jeg- Med en diger klatt smør og kaviarsnurrer.

For et par uker siden så vi en video fra Waldemar var mindre. Jeg fikk han til å si si ord han hadde lært seg. En stor opplevelse å se seg selv første gang og virkelig morsomt å observere Waldemar da han så seg selv. Da jeg spurte om han kunne si kaviar, sa han høyt og tydelig DALA. Vi har jo fortalt ham at han kalte kaviar for DALA, men noe helt annet å se det selv!

En liten ordveksling fra da Waldemar satt på fanget mitt og spiste opp resten av lunsjen sin i dag. Sola skinte og snøen var myk. Anton hadde begynt å leke igjen. Han ropte på broren sin:

- Waldemar, kommer du?
- Jeg må tenke litt først.
- Åååååå.
- Ja ikke så GRUELIG lenge som mamma da.

Hender det at du tar gruelig lange tenkepauser før du har et svar klart?

Fin lørdag til deg!

Ellen

8 kommentarer:

 1. Herlig lesing Ellen... Man har nok telt til både 10 og 20 før et svar er blitt gitt ;-) Ønsker dere en flott helg på hytta... Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, ja det handler mest om når de spør om å få lov til ting, sette i gang med store kreative prosjekter som jeg forstår at egentlig kommer til å bli mine. Da har jeg lært meg å ta en tenkepause før jeg svarer.

   God uke Linda!

   Klem

   Slett
 2. Herlig! God stemning... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Så koselig at du fant bloggen min Sigrid!

   Slett
 3. Den perfekte skiva spør du meg he he

  SvarSlett
 4. herregud for en brødskive hehehe :) Artig gutt !

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!