fredag 20. juli 2012

MORO MED INSTAGRAM PÅ FERIE - OG INSPIRERENDE HAGER OG HUS I HUMLEBÆK

Da barna og jeg reiste på ni dagers togrurne var det koselig at pappaen kunne være med på Instagram. Det ble mye situasjonsbilder av barna, men også som her, bilder av omgivelsene. Dette er landsbyen i Humlebæk, inspirerende små haver og vakre gjerder og porter. Endelig fikk jeg lært meg hvordan denne knallfine appen virker. Her er noen av bildene far fikk se da vi var på reise:

Velkommen  inn!Instagram kan lastes ned på iPhone, men jeg lurer fremdeles på om man kan bruke Instagram på datamaskinen også. Jeg har ikke fått det til, men Mac er jo ofte så enkelt at man overser hvordan ting skal gjøres nettopp fordi det er så ekstremt brukervennlig.

Vet du?

God dag fra Ellen

1 kommentar:

  1. Du kan følge brukere, like og kommentere bilder på Instagram via f.eks. Web.stagram.com eller Followgram.me, men vet ikke om du kan publisere bilder via dataen.

    Om du går inn på bloggen min ser du også hvordan jeg har lagt til en bildefeed fra Instagrammen på bloggen - da kan leserne av bloggen se mine siste oppdateringer på Instagram :-)

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!