tirsdag 4. mai 2010

Litt trist, men allermest glad, Glad, GLAD!


Denne layouten er til Scrappehusets utfordring om å lage noe som ikke er så vellykket i hverdagen. Disse bildene gjenspeiler ganske bra hvordan det er å være 2 år: Litt trist og vanskelig, men allermest gøy og koselig. Jeg støtter Anna Wahlgren når hun sier at alle familier burde til en hver tid ha en toåring i huset, LOVE, LOVE!!!!!
Jeg som synes det er alt for mye swirler og blomster i scrappeverden har plutselig blitt litt fan, hm hvordan kan det ha seg????

4 kommentarer:

 1. Kjempenydelig!!! Så hærlige farger og arti med masse bilder!

  Blomster får man ikke nok av:0) Og 2 åringene er bare så hærlige, selv i sin trass og søken etter seg selv:0)
  Tusen takk for at du lot deg inspirere!!

  SvarSlett
 2. Så duse fine farger du har brukt, får virkelig frem bildene. Søt bildeserie av et sjarmtroll. :D

  Kule detaljer og herlig tema.
  Morsomt at du lot deg inspirere. :D

  SvarSlett
 3. Åååå den var kjempeflott jo:) Likte veldig godt fargene og punten (inkl. blomster og swirl;)) kult med bobleplaststmaling og mist. Plasseringen av det utklipte bildet, tittelin og teksten var helt topp. Selve oppsettet i seg selv var også flott og det var noen herlige bilder: Likte denne veldig godt:)
  Ha en flotters dag:)

  SvarSlett
 4. Enig med du, altfor masse swirler og blomster for tiden - men det er virkelig forskjell på å dynge det på hver eneste LO og det å bruke det i små mengder der det virkelig passer - og det siste har du gjort her :) Rådigger det utklipte bildet, og supert oppsett på de andre! :)))

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!