mandag 20. august 2012

FRA STØRRELSE 34 TIL 38 PÅ EN SOMMER - OG IKKE NOK MED DET!

Fra størrelse 34 til 38 på en sommer, trodde jeg!

Vekstforholdene for føtter i utvikling har utvilsomt vært utmerkede denne sommeren når en ung herre som brukte størrelse 34 i gummistøvler før sommerferien, jumper opp til størrelse 38 da vi nå kjøpte nye til skolestart. Jeg har varlset at han må ta en stopp på størrelse 40, da kommer jeg til å spandere noen skikkelig fine joggesko, vinterstøvler og gummistøvler, som jeg kan arve av ham!

Jeg skrev dette innlegget lørdag. Søndag skulle jeg ta bilde og legge til. Så jeg satte det paret jeg trodde var 34 ved siden av de nye støvlene i størrelse 38. Men så syntes jeg det var så underlig at de gamle ikke var like høye. Dermed ble jeg nødt til å ta en titt under da. Joda, det var en støvel i størrelse 33, og en i 35 gitt. Det var det ingen som hadde oppdaget. Så er det vel en annen luring på skolen som har samme aparte støvelpar da. Får vel lage en liten notis, til oppslagstavla!

God skole- og barnehagestart - om det er aktuelt for deg!

5 kommentarer:

 1. Jeg fniste litt da jeg leste innlegget ditt..trodde du snakket om deg selv,som hade spist deg opp fra størrelse 34 til 38...det er også et hopp ;-)
  Barns bein vokser..og det er bra. De skal stå støtt på dem et langt liv.
  Ha fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kan love deg at jeg ikke hadde blogget om det om jeg hadde gått opp fire størrelser på et par måneder;)

   Slett
 2. Heisan! først vil jeg si tusen takk for hyggelig overraskelse i posten! du er alt for snill! klem
  Herlig lesing og jeg tenker på han som må ha hatt det trangt i den ene støvelen. Godt han har fått seg et par nye og vi får håpe det stopper ved 40. Ungdommen her i huset stoppet på 46. klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Trenger bare et lite stopp på 40, ikke at han hopper direkte fra 38 til 42 for å si det sånn. 46 ja, det er voksent fårn si! Koselig at du stikker innom Linda! Klem

   Slett
 3. Samme hos oss. Midtimellom på vokste fra størrelse 39 til 42 (!) fra april til august. Han er bare tretten, så vi er alle spente på hvor svære føtter han kommer til å få... ;)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!