søndag 19. august 2012

HJEMME HOS OSS # 2 BLI MED HELT INN I DAG. PÅ SOVEROMMET!


Ja jeg tar med fremmede folk inn på soverommet og nå! Det føles på en måte litt privat, men ikke helt likevel for dette er jo den ryddige utstillingsvarianten. I virkeligheten ligger det nok bøker, hårklyper, briller, smykker og annet kjekt å ha rundt forbi. I virkeligheten er sengetøyet slett ikke nyvasket hver dag, og i virkeligheten sover vi litt rundt omkring her i huset. Akkurat nå er det en liten kropp som sover i senga der.

Tapet fra OSBORNE AND LITTLE på den ene veggen bak senga, resten av rommet er hvitmalt. Lampa til høyre er etter oldemor, den andre er ny. Afroditebysten er kjøpt i Korinth, og den lille skulpturen har jeg har laget selv. Senga heter MALM og er fra IKEA. Hylla bak er LACK. Stol arvet etter venner av familien.

3 kommentarer:

  1. Elsker din egenlagde skulptur! Og gleder meg til den dagen vi har kommet så iorden at jeg også har lyst til å vise frem!!

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!