torsdag 16. august 2012

VI HAR BLITT ET SÅNT PAR MED LIKE TRENINGSDRESSER NÅ!

Nye sko - like sko!

En gang satt jeg på et fly med et et par der mannen ble fullere og fullere. Jeg forsto først hvor full han var da vi ventet på koffertene, for da forsøkte han i full konsentrasjon å fange kofferten sin på rullebåndet ved å hoppe opp på båndet! Den stakkars veldig edrue kona sto i en krok med veska på skuldra og fulgte med på eskapadene i et stivt sidesyn. Men det var jo ikke et menneske som ikke forsto at de hørte sammen, de reiste nemlig i kliss like, glinsende og fargesprakende trenings/grilldresser! Der og da bestemte jeg meg for at en slik opplevlse kan man lett forebygge uten like klær som punkt én. Nå har jeg gått i fella. Skulle kjøpe sko i bryllupsdagsgave til min sweethart, og verket etter å spandere et par på meg selv også. Så nå har vi like sko, MY GODNESS!

3 kommentarer:

 1. Jeg fniser...og tenker at dere kan bruke dem hver for dere..Bare husk å sette opp turnusen!
  Fine sko,da :-)

  SvarSlett
 2. Hey heeey :-) like sko og greier... Eg prøvde desperat å få min mann til å kjøpa Converse også, men den snobben kjøpte seg Lacoste sko istaden, at det går an?!?

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, denne herren hadde ikke noe valg......

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!