For meg en naturlig lagringsvare |
I dag har min kjære og jeg bryllupsdag, vi har vært gift i ni år! Jeg skal helt ærlig si at jeg hadde ikke trodd at jeg hadde evnen til å få til å leve med et menneske så lenge som jeg nå har gjort. I februar 2013 år har vi levd sammen i 12 år. Og det får man si er bra jobbet synes jeg. Av oss begge to.
Etter 11 år med opp - og nedturer er det noen ting jeg fremdeles ikke kan forstå når det gjelder min kjære. På mange områder opplever jeg oss som samkjørte og enige, vi er på mange måter et bra team. Men det er noen smådetaljer jeg ikke skjønner meg på altså. Vi har et spisskammers. Der synes jeg det er fint å lagre ting det er kjekt å ha litt ekstra av. Der har vi kaffe, juice, bønner, mais, havregryn, maskinoppvaskmiddel, sukker, mel av ulikt slag, oliven, mais, ris, tomatpure, hermetiske tomater, og et par andre ting. Min elskede følger opp mye av det jeg foreslår, også dette med å ha ting det går en del av, og som har god holdbarhet på lager. Så handler det om HVA vi bruker mye av. Jeg tenker at med tre bokser tomater, noe bønner, kjøttdeig og pasta kan man servere endel folk middag i en fei. Det er greit å vite.
For min kjære stopper det på ingen måte der kan man si. Han utførte for eksemlpel dette kjøpet da jeg hadde skrevet PAPRIKAPULVER på lista:
For min elskede en like naturlig lagringsvare |
Jadda. You and I baby! Noen ganger er vi virkelig på hver våre små planeter, men vi er sammen når det gjelder, takk og pris - og grattis med bryllupsdagen darlings!
Går det rikelig med paprikapulver hjemme hos dere eller?
Hihi.... gratulerer så mye med bryllupsdagen!!
SvarSlettvirker som han gjør det beste for at du skal bli fornøyd i alle fall :) Og kan også virke som han liker paprika og ønsker seg flere retter på menyen som inneholder akkurat dette!
klem
Hurra for dere!
SvarSlettJeg forstår forøvrig at paprika-pulver også kan ha lagring-potensiale.
:-)
Gratulerer m bryllupsdagen :)
SvarSlettÅååå...gratulerer så masse til dere !!!! Jeg synes denne er helt herlig! Og paprika er vel kanskje det krydderet det går minst av! Men tanken er god!
SvarSlettDet er jo det, og krydderet mister jo litt av virkningen da, etter noen ÅR! Takk Annie, ses snart igjen nå!
Slett