tirsdag 13. juli 2010

{MINIALBUM} - og sånn ble det!!!

Ja her er albumet baklengs.....jeg har visst noen hull i bloggkunnskapene mine. Uansett, dette var det helt utrolig gøy å lage. Jeg blir så lykkelig av å scrappe, og litt overivrig! Dette var i utgangspunktet et lite album med 5 pappsider, to hvite lommer og hvitt tøy på utsiden. Det så KJEDELIG ut. Her har jeg distressinket, mistet og sjablonet. Jeg har Rub-onet og mistet oppå, embosset og distress-vannet. Dessverre var bildene det svakeste punket her, for jeg hadde satt av et restopplag som ikke passet til LOer. Men pytt pytt; alle teknikene er supre å bruke på layouter, og det er jo det jeg synes det er aller mest moro å drive med. Har lært så mange nye teknikker på dette nettkurset og jeg verker etter å gjøre MEEER!!! God tirsdag alle!

6 kommentarer:

 1. Så stilig dette var! ;D

  SvarSlett
 2. Bare for å ha det sagt. Jeg blir kjempelykkelig når jeg leser om at andre også roter litt med bloggen.

  Ellers skjønner jeg godt følelsen du beskriver. Du har gjort et kjempeflott arbeid, og man går inn i sin egen verden når det er noe som virkelig engasjerer.

  Slik har jeg det med perlene.

  Håper du viser flere slike flotte bilder etter hvert.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 3. Dette ble bare sååååå utrolig stilig, Ellen :D Og jeg har vært så heldig å få studere det.

  Masse nye teknikker som jeg gleder meg til å lære.

  Klem Siw

  SvarSlett
 4. Fader så flott altså!!! Herlig fargerikt og lekent album. Rett og slett snask!!

  Ha en fin sommer og nyt!

  SvarSlett
 5. Gorgeous! Love the colors! Super inspiring, can't wait to get back into it! Have a great summer and see you soon! :O)

  SvarSlett
 6. Jøss, så utrolig tøft! Tror jeg må sette meg ned og studere dette litt grundigere, jeg har et minialbum fra sommerferien i tjømda sjøl og her var det jaggu mye inspirasjon å hente! Gøyalt at du lager minialbum av bilder som ikke passer så godt inn andre steder og ikke minst leker med teknikker :)))

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!