søndag 11. juli 2010

Hva kan det bli ut av dette???

I dag er siste dag av Celine Navarros sommer Work Shop. Som det er fotball VM finale. Forskjellen er at her er alle de 210 deltakerne med, og alle er vinnere! Da jeg fikk dette kitet i posten lurte jeg litt på om det kunne bli noe kult av det. Jeg tenkte selvfølgelig ja, siden det er CN som holder Work Shoppen. I dag tidlig gikk avsparket: Og det er bare så sinnsvakt GØØØØØØY! Resultat kommer!!!! Og thank Heaven at det regner her i dag, så kan jeg bare drive på med dette. Barna ser Lillebror og Knerten - nå ekstramaterialet. Far leser. Far har også laget en sjablong til meg, for jeg trengte egentlig en mask til dette minialbumet som vi skal lage i dag. At han er så stødig med tapetkniven er gull for meg i mine scrappeprosjekter - altså når jeg skal ha kuttet noe rundt og lite f eks. Da er det tilbake til blekk og vann og mist og sjablong og LIM! Juhu!

3 kommentarer:

 1. Dette blir kjempespennende. Synes det er veldig gøy når noen presenterer hva som er utgang, for deretter å vise resultatet.

  Jeg har ikke glemt utfordringen jeg sa ja til, men i dag ble det så mye annet som skulle med.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 2. Blir spennende å se hva du lager!

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se resultatet :)
  Og jeg gleder meg til å lage albumet jeg også!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!