tirsdag 12. oktober 2010

To typer [BLIKK]

Denne første er laget i absolutt Renee/Ruffa - stil. Symaskinsøm, raindrops, gamle lapper. Bildet er av Anton som kar - bader i Lofoten. Jeg er så glad for dette bildet. Synes det fanger det nysgjerrige og begeistrede blikket hans uten forstyrrende fiks - fakserier.
Layout nummer to er laget på ark fra Viveke Spigseth - 2011 kolleksjonen. Så nydelig at det var vanskelig å dekke det til. Anton på tur på Fredvang i Lofoten. Så vakkert, så rent. {MÅ de virkelig bore etter olje der????} Punsjen har jeg lånt av Eva Gro. Må kanskje ha meg en sånn?

Tredje layout er også av en av mine to favorittsjarmører. Et typisk Waldemarblikk det der. Fra turen vi hadde til Lillehammer i sommer. Hvem kunne tro at en slik hjerteknuser kunne rope ut: "Nå kommer BÆSJEN!" til gjestene ved nabobordet på restauranten, da den deilige maten deres ankom? I morgen har jeg planer om å legge ut selveste rosinen i pølsa, nemlig layouten jeg vant lift - oppgaven på CASAtreffet med!!!

3 kommentarer:

  1. Flott levert.

    Du er sannelig flink til å finne spennende motiver.

    Klem

    SvarSlett
  2. Så mange flotte layouter du lager.

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!