onsdag 13. oktober 2010

{VINNER} bidraget mitt

Ikke så meg, men {MEG} likevel. Jeg mener egentlig at livet er for kort for beige. Med disse bildene kunne jeg ikke bruke så mye farge og så hadde jeg fått denne beige i kittet til treffet da. Dette er scrapliften på CASAtreffet. Strekene er fra et stempel av Tim Holtz - eid av Elin. Det er gesso, Tim Holtz mist, fyllepen, gellypen, egentegnet fuglebur, en rørepinne fra shell, 7gypsies bånd og så er det prikkestemplet - også i Elins eie. 65 CASAdamer lager mye lekkert på treff og jeg er superstolt over at juryen valgte min. Jeg synes også at det er gøy med en utfordring og lurer litt på om jeg ikke må kjøpe meg noen beige ark!

Satser på at ingen tyver leser bloggen min og utbasunerer: I morgen 06.15 sitter min elskede og jeg på flyet - til Berlin. 4 dager vi to. 6 år siden vi var alene mer enn en overnatting - bare vi to. Gleder meg såå. Skal bare jobbe litt og pakke litt. Og forresten: Hvis du er en tyv: Barna er hjemme, med barnevakter!

3 kommentarer:

 1. Beige er vel ikke av de kuleste fargene (er det egentlig en farge?...) men denne her ble jo veldig sprita opp med gessoen og ikke minst med den røde misten!
  Og god tur til Berlin! Kos dere! Masse!

  SvarSlett
 2. Ultra kul Ellen, Beige eller ikke....helt kanon. Flott med maling, mist, stempling og "drodling", helt fantsatisk kreativt. Skjønner godt at du vant;)
  Håper dere koser dere på voksentur:)

  SvarSlett
 3. Denne likte jeg supergodt, selv om jeg må si meg enig med deg -livet er for kort for beige! Bruker det lite selv, men denne ble utrolig tøff med maling og det hele (ække så god på hva alt heter, men stilig var det!!). Likte godt vimplene og skriften også.
  Voksentur er herlig, håper du koser deg!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!