tirsdag 14. august 2012

5 ÅR OG GULLE GODFør tannlegen
Etter tannlegen
En uke etter tannlegen
Ja, jeg har bestemt meg for å legge ut færre bilder av barna. Jeg har forstått at om jeg arkiverer bildene med navn og legger de her på bloggen, så vil de kunne spores på navn på Google Images. Så ved å unngå navn både i innlegg, bildetekst og arkivnavn er mye gjort, eller i alle fall mer enn før.

I dag har minstegutten vår bursdag, og han blir fem år. Anna Wahlgren (Ja, jeg vet at hun har fått noen riper i lakken i det siste, men det forandrer ikke at hun for meg har vært en viktig inspirasjon og oppmuntrer gjennom sin Barneboka, særlig da jeg ble mamma for første gang) sier om femåringen bland annet dette:

"FEM ÅR: FREDENS LILJE
Femåringen er et vidunderlig lite menneske, harmonisk, ballansert, trygg i seg selv og i verden."

I Barneboka står det fem sider om femåringen. Da min eldste var fem kjente jeg ham igjen i alt som sto der. Det gjør jeg nå også i min ferske femåring. Da vi spurte ham hva han ønsket seg tenkte han litt og sa:

"Jeg får vel det jeg får!"

Fem år - det er en tid for alt, og man skal leve der man er. Å leve med et menneske på fem år er en gave stor. Takk ungen min!

Mamma

6 kommentarer:

 1. En flott femåring!!
  Jeg bruker ikke ungenes navn - da er det ikke mine blogginnlegg som dukker opp hvis noen skulle google dem. Men å legge ut bilder av de flotte guttene dine kan du da bare fortsette med. Og at navn avsløres, er vel heller ikke krise. Trur nå jeg...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Pia! Ja, jeg har jo tenkt det, men så er det dette når barna selv en dag leser mine blogginnlegg. Kommer de til å synes at det var dumt at jeg skrev om dem? Det kan jo hende...

   Slett
 2. Legg en kopi beskyttelse over bloggen din.. Det hjelper til så ingen får kopiert bildene dine.. Og teksten ! Men mindre de leser den og skriver den selv..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Siv Helene, ante ikke at det går an, hvordan gjør jeg det???

   Slett
 3. Get More Info replica bags philippines wholesale Look At This replica bags i loved this replica bags from china free shipping

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!