torsdag 30. august 2012

JA - DET KRYR AV SØTE BABYER!

21. juli 201
Litt på etterskudd med naturvitenskapbloggingen altså! Her er småttisene som inntar hagen vår i hopetall hver sommer, og de er søte og mange! Lurer du litt på hvordan det hele startet så er dette blogginnlegget for deg:


Har du villmarksliv i hagen?

9 kommentarer:

 1. Teller snegler? ;-)

  Jeg har fugler..og meitemark,og tusenbein,munkelus,bladlus,sommerfugl og maus..
  :-) ha fin frosk-edag..jeg elsker dem forøvrig,froskene dine,altså

  Ha fin dag! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja er de ikke søøøøte! Ja vi har vel ikke noe valg, så sneglene må telle, men vi kan jo telle de andre litt HØYERE;)

   Slett
 2. Jada, rådyr til og fra, rev er sett, naboen har en grevling, og så har vi ekorn og store padder i kjellervinduskarmene..

  SvarSlett
 3. Hver vår har vi "froskevandring" tvers over hagen vår. Det er et yrende liv i busker og bed! Dessverre må froskene passere en gate på turen, og fryktelig mange ender sine liv som kråkemat etter påkjørsel. Vi har prøvd å gjette antall, men måtte gi opp da vi nærmet oss tusen...
  Noen ganger må vi tre støttende til, da ikke alle de potensielle froskeforeldrene klarer å finne riktig vei eller går seg fast i bøtter o.l.
  Moro for ungene! :)

  SvarSlett
 4. Hver vår har vi "froskevandring" tvers over hagen vår. Det er et yrende liv i busker og bed! Dessverre må froskene passere en gate på turen, og fryktelig mange ender sine liv som kråkemat etter påkjørsel. Vi har prøvd å gjette antall, men måtte gi opp da vi nærmet oss tusen...
  Noen ganger må vi tre støttende til, da ikke alle de potensielle froskeforeldrene klarer å finne riktig vei eller går seg fast i bøtter o.l.
  Moro for ungene! :)

  SvarSlett
 5. Teller fasaner og spissmus,...:-)? Vi bor på landet ca en mil fra storbyen og trivs veldig godt med det. Så koselig bilde med de små-froskene. Bea og nabogutten samlet på egg og rumpetroll og hun sa att de hadde blitt frosker av dem også men att de hadde sluppet dem i bekken her.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fasaner er jo helt fantastisk!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!