tirsdag 20. april 2010

Har hivd meg inn i CASAkreativ


Jeg meldte meg inn i CASAkreativ så snart dette stedet oppsto, men det er først nå at jeg har vært litt der inne. Har kastet meg med i CASAvist for april og er egentlig ferdig med alle oppgavene, MEN det er så vanskelig å finne en ting som er SKRAP og ikke scrappeting å bruke på den siste utfordringen!!! Skal også være med på CASAmaraton i helgen på Gode Minner. Så det blir som en liten ferie, selv om jeg sover hjemme. Noen flere som vil være med???
Fant ut der inne i forumet at det er sånn at man selv stiller inn om man vil ha en ordbekreftelse i bloggen sin. Nå har jeg fjernet min! Har ikke forstått dette før! Layouten her er "gammel", men jeg tror ikke jeg har lagt den ut før. Synes det er gøy med bilder som GIR fargene. Her måtte det bli hvitt og rødt! Waldemar har oppdaget den vidunderlige DORULLEN og jeg fikk et blinkskudd!!!! Han er nok ett år gammel her.

5 kommentarer:

 1. Skjønt bilde! Og det måtte bli rødt og hvitt, ja! Jeg meldte meg også inn i Casakreativ, men har sjelden vært der.Akkurat nå er jeg med på en konkurranse inne på Minneriket - det er ålreit, får spark bak til å scrappe litt!

  SvarSlett
 2. sånne LO'er er jo bare helt kongelige....og likte at du har holdt den ren og pen....

  SvarSlett
 3. He he, morsomt bilde:)
  Jeg har også tatt bort den bekreftelsesgreiene, vat jo bare til irritasjon....

  SvarSlett
 4. Så herlig bilde! Jeg har et lignende av minstemann - men han satt _oppi_ do med dorullen ;) Jeg er så glad for alle som fjerner den irriterende ordrebekreftelsen, takk til deg :)

  SvarSlett
 5. He he - kult bilde!! Jeg digger alt det røde:)

  Kos deg med treff - og maratonutfordringer i helgen:) Er i gang med noen av dem jeg også:)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!