torsdag 11. august 2011

FUN with you


Lørdag 11. juni, og sola kom med deg Kristin! En herlig ettermiddag med kjole, høye hæler, bobler i grasset, latter og du. Det er sjelden vare! Så gøye bilder av deg Kristin, og jeg er stolt av at et av disse nå er ditt Facebookprofilbilde. Det aller villeste med denne dagen var det at vi også skulle på fest etterpå. Jeg liker allerbest å treffe folk med barn for tiden, det er jo barn vi har, en famile vi er. Likevel; av og til er det deilig å pynte seg og bare være meg. Denne er laget til Camillas Casasommeroppgave. Fargene er inspirasjonen her. Duse blå, grønne og beige farger.

1 kommentar:

  1. Det virker som dere hadde en flott dag! Det behöver vi iblant; å bare le og kose oss. Ellers liker jag også best å väre i selskap med barna,men som sagt en gang iblant kan det väre morsomt med noe annet. Layouten som ble minnet av dagen var skikkelig fin den også og bildene er absolutt flotte nok for profilbilde! Takk for titten!

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!