tirsdag 5. januar 2010

ALLE TIDERS

Anton kler seg ut sammen med kusinene sine hos Farmor. Det er alltid like moro. Som en pappa jeg kjenner en gang sa; "De bruker jo aldri lekene, bare hvis de trenger en kasse til noe, da tømmer de ut lekene og bruker kassa." Denne er til Skissedilla premio anno 2010 altså tjue-ti. Fredfullt og fabelaktig morsomt nytt år til alle! Vi feiret på Fuerteventura - vår første SYDENTUR altså. Utrolig hvor lett det er å venne seg til å bade utendørs 4. juledag etter å ha stått opp til snømåking i 03-tida. Litt kaldt å komme hjem igjen, men fantastisk herlig med ordentlig vinter. Lett å venne seg til det igjen også. Det som var merkelig og som jeg helt hadde glemt var at det sto et juletre her i stua da vi kom hjem. Det føltes som om det hadde stått der siden i fjor og det hadde det jo også. Og for å sitere min mann; det var som en lege skulle ha skrevet ut den reisen på blå resept, det var bra for oss å være sammen, sammen, sammen!!!!

Og ja, jeg måtte snike med julekaktusen etter farmor på siden her. Det er første gang jeg har fått den til å blomstre som den gjør i år, 20 år etter hennes liv .

3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem Ellen.
  Ååå for en herlig Lo du har laget.
  Det er bare du som kan leke sånn med farger og mønster og få det til å bli så lekkert.
  Det er som om de er skapt for hverandre.
  ----bøyer meg for deg---
  klem fra Elin

  SvarSlett
 2. Kjempekul LO! Det vises at du har lekt den med skissa og det er så gøy å se!

  takk for at du deltar!

  SvarSlett
 3. Fuerteventura - der var vi for ti år siden - i Jandia, helt sør, tror jeg det var. Vi var der rett før jul, vi da. Deilig å reise bort fra sprengkulda her. Om noen uker drar vi til sydligere strøk - gleder meg!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!