torsdag 4. november 2010

Hva er det med denne {COMBOEN}????

Hva er det med kombinasjonen hjul og ratt? Ingen av delene trenger engang å gå rundt. Jeg tror ikke på at det ligger i genene. Mennesket har genetisk ikke forandret seg siden steinalderen. Og hvor gammelt ER egentlig hjulet? Setter ikke jenter pris på at hjulet er oppfunnet? Hva er det i steinaldermannen som går bananas av alt som har hjul og ratt? Selv min IKEAelskende og kunstneriske mann synes at høydepunktet på Berlinturen vår var at vi ramlet over en Bugatti. Vedder på at han vet hvordan det skrives også, det gjør ikke jeg! Han får fremdeles et litt flakkende blikk når han forteller slekt å venner om sitt skue, og det faktum at han ble så ekstatisk over å rursle rundt dette vidunderet med 1001 hestekrefter at han GLEMTE å fotografere. Og til andre som gjerne vil lokke sin elskede med til Berlin. Utstillingen ligger i Under den Linden!Guttebarna våre i ekstase over en gjennomrusten - og VAKKER traktor i Bodøs gater sommeren 2010.Layout til Skissedilla # 84.

4 kommentarer:

 1. Jeg ramlet innom bloggen din på min fredagsrunde i blogglandia :) Her var det mye flott.

  Herlig LO og et underfundig spørsmål :) Nå har jeg bare en datter og vi er vel ikke så opptatt av ratt og hjul nei :)

  Ønsker deg en god helg :)

  SvarSlett
 2. Skikkelig røff og tøff gutteLO!! Digger misten her nå!

  Takk for bidrag!

  SvarSlett
 3. Sorry, jeg skjønner ikke den der fasinasjonen for hjul, store motorer osv, kan ikke hjelpe der. ☺ Når det gjelder biler, så holder det for meg at den har ratt og hjul og starter når den skal, liksom.

  SvarSlett
 4. Som alltid viser du en fantastisk kreativitet.

  Klem

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!