søndag 9. oktober 2011

GODE MINNER SATSER PÅ ART JOURNALING

På CAStreffet forrige helg var det ikke bare jeg gom ble bitt av Art Journaling basillen. Tror alle som var på kurs digget det, og de som ikke var angret på at de ikke hadde meldt seg på. Renee på CASAkreativ har snakket med Gode Minner - jentene som har lyst til å ta inn varer som funker fint til Art Journaling: Stempler, Distress Stains - som de allerede har, mm. Jeg tenkte at Art Journaling var perfekt til å bruke endel ting jeg har som jeg ikke har brukt så mye, som maling, mist og ikke minst stempler og gamle Rub-ons. Har allerede brukt opp endel gammel maling og lim nå i høstferien. Har limt sammen sider og grunnet dem. Boka har blitt tung! Men jeg ser jo at det kan friste med litt nye godsaker. Så takk Gode Minner - jenter for at dere hjelper til med å spre det glade Art Journaling budskap. Som Torill sier ikke er bare kunst, men også TERAPI!!!


2 kommentarer:

  1. Kjempekjekt:))) Ser så gøy ut med art journaling og jeg har egentlig lyst å prøve.....men så har jeg så mye annet jeg holder på med da, og er redd jeg skal bli bitt av basillen og ikke få gjøre noe av det....:O
    Flotte bilder av deg fra fotokurset;)

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!