lørdag 26. mai 2012

ET ØYEBLIKK AV LIVSMAGI NÅR ET LITTE MENNESKE SLIPPER TAKET FOR FØRSTE GANG

Et bilde fra 2008 der Waldemar slipper seg for aller første gang

Dette lille øyeblikket, når et lite menneske plutselig slipper det han holder tak i. Står litt stille og kjenner på tilstanden for så å legge hånden forsiktig tilbake på håndtaket. Det er EKTE magi, som foregår hele tiden verden rundt, men like magisk hver eneste gang! Tenk at barnet har denne kraften i seg. De VET hva de skal! Opp og frem.

Tenk at jeg skulle få oppleve dette. To ganger.

Takk for at du stikker innom, håper du får en god dag. Her har vi hatt tropenatt, da jeg la meg kl 23.55 viste termometetet 20.7!

Ellen

Lagde denne til CASArunaway, og trodde den skullle leveres i går, men så var det torsdag, jaja, sånn er det innimellom

3 kommentarer:

  1. Det er så fint å oppleve det. Å følge med på den enorme viljestyrken som vises fra å rulle og ake fremover til å gå er fantastisk. Heldige er vi:-)

    God pinse til deg og dine, Ellen!

    Klem Karianne

    SvarSlett
  2. Ja, det er et stort øyeblikk!! Og så heldig du er som har klart å fange det magiske øyeblikket med kamera! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det var nok ikke første gangen, men jeg hadde kameraet in handy på den tiden, så mye som skjedde. De aller første skrittene var det nok barnehagepersonalet som så! Sånn er det moderne mammalivet. Fin pinse til deg Pauline!

      Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!