mandag 17. september 2012

SISTE SJANSE TIL Å VINNE GAVEKORT PÅ 500 KRONER HOS POLARN O. PYRET I DAG!


Grønne polvotter til skolegutten
Røde votter med snølås til barnehagegutten

Jeg fikk også et gavekort til nettbutikken da jeg var på bloggtreffet hos Polarn O Pyret for noen uker siden. Nå har jeg gjennomgått barnas vintertøy og kommet frem til at gode votter det kan de trenge!

Så bestillt, mottat og hentet! Veldig greit med netthandel når man vet at man får kvalitet!

Jeg har jo mest lyst til å kjøpe full mundur av vindertøy til de begge, men det trenger de ikke i denne omgang, så det får bli når de trenger noe nytt!

Du blir med i trekningen om ett gavekort på 500 kroner i Polarn O.Pyrets nettbutikk ved å kommentere på dette innlegget i dag!

God dag, med flaks!

Ellen

4 kommentarer:

 1. Ingen ting er bedre enn og holde seg go og varm :) Bedre og betale litt mer for varer som faktisk har god kvalitet.. Enn og kjøpe nytt hele tiden :)

  SvarSlett
 2. Tuddelu; har jo allerede slengt meg med på denne så jeg prøver ikke å stalke meg til en extra vinnersjanse altså, ha ha..
  Ville bare si at jeg har gitt deg en award; du lager og skriver så mye fint, interessent og tankevekkende:-) (ta en titt i bloggen min)
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Alltid kjekt med med noe nytt vintertøy til de små - jeg hiver meg med og håper på det beste :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, denne gikk ut i går, dessverre.

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!