onsdag 11. november 2009

2 trefflayouter!Her er to layouter jeg lagde på Gode Minners treff i Tønsberg nå i helgen. Det nederste viser mine to pysjherrer i nesten like pysjer. Waldemar er ikke så ivrig på å posere, men jeg besluttet at vi er jo ikke alltid glade, og det bør kanskje anes når vi skriver bildehistorie også. På den øverste må jeg innrømme at jeg ba om å bli fotografert, he he. En veldig koselig stund. "Sese koka" som Waldemar sa til lese boka. Vi har nå i det siste utvidet Thomas, Emma og Tassen reportoaret med Barbapappa! Den øverste layouten er etter en skisse og den andre er scrapliftet av Franchelle! Takk for inspirasjon!

3 kommentarer:

 1. Hey u! Og takk for koselig besøk i bloggen min! Alltid koselig med nye besøk! TUSEN TAKK for gode ord. Og loene ble lekre, herlige begge to! Her var det forresten masse fint! Du er en sann inspirasjon må jeg si! Håper du hadde det koselig på treff...det synes jeg alltid er stas1 tihihi! Ha fortsatt en fin uke!
  klem

  SvarSlett
 2. Kule sider! Likte spesielt det store hjertet på den nederste Loen din!

  SvarSlett
 3. Den første var virkelig rålekker! :d

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!