søndag 23. januar 2011

CHARM ON WEELS - Rust og Gull og klin og klæsj


Gesso, gull, blekkpenn og en rusten traktor i skjønn forening. Fyllepenn, metallsirkler, gamle rub - on bokstaver fra Making Memories, mist, stempel og et ark fra Basic Grey. Mist på bølgeplast = stempel. Bildene er tatt med Hipstamatig for iPhone fra Bodøs gater sist sommer. Feriens høydepunkt for barna! En gammel Internasjonel i følge min far. Med rattstaget på siden av traktoren. Reklameskilt fro Louis Vitton og andre lekkerbiskner i gull på sort ga herlige kontraster på denne traktoren. Laget til Skissedilla # 95.

7 kommentarer:

 1. Et kunstverk! Herlig å se alle de flotte teknikkene du har brukt:)En fin balanse i siden din og du får bildene så fint frem med fargene du har valgt.

  Takk for at du deltar

  Klem

  SvarSlett
 2. wow og wow!!! Dette var noen av det mest fantastiske jeg har sett på lenge!! Så stilig med de ulike teknikkene du har brukt her - alt stemmer så utrolig bra! Dyktige du!
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 3. Ellen: fargen jeg har brukt på "kjosfossen" er Glimmermist - riptide. Helte på toppen og holdt arket opp slik at det rant nedover.

  SvarSlett
 4. Skikkelig tøff, denne her!

  SvarSlett
 5. Du er en stor kunstner med disse tingene. Farger og teknikker er rene eventyret.

  Klem

  SvarSlett
 6. Rustikken i bildene har du tatt igjen i LOen, flott:D

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!