søndag 13. juni 2010

EN GANG TIL!

Når man har vært igjennom november og desember med lave tempraturer og stått opp i 03.00 på natta. Kjørt bil på kritisk isføre, fløyet i fem timer med en 2 1/5 -åring, landet og spist.  Når man så kan senke sitt legme ned i dette vannet, da forstår man at man er usedvanlig heldig.

Laget til Skissedilla # 63

Jeg kommer til å blogge litt på engelsk i noen uker fremover. Det gjelder de tingene jeg lager til World Cup Scrap Class {scrappingens svar på forball VM, men ingen konkurranse altså}. Der er folk fra hele verden med, og det er jo hyggelig om de kan lese det jeg skriver, dersom noen av dem skulle {POPPE} innom bloggen min, altså. Foreløbig har jeg ikke funnet ut av hvordan jeg kan legge ved bloggen min i FLICKR - galleriet der vi laster opp, sååå.......

4 kommentarer:

 1. He he, skjønte at Dina-kurset var grunnen til dine engelske innlegg;) Og de fleste av oss forstår vel engelsk, så det går greit!
  Sommerlig og frisk LO - fargevalget var topp til en sommer-side! (selv om det strengt tatt var midt på vinteren du hadde tatt bildene...)

  SvarSlett
 2. det så da deilig ut midt på vinteren!!! Flott badeLO, beklager at den ikke kom med! Linky er ikke alltid medgjølig!

  takk for bidrag!

  SvarSlett
 3. navigate to this site go to this site over at this website https://www.dolabuy.ru/ Bonuses directory

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!