fredag 31. desember 2010

{SELVHJELP} volume 26 NYTTÅRSVISJONER

Jeg har visjoner for det nye året. Ordning och reda. Synes det låter mer morsomt på svensk. Kanskje takket være IKEA? Uansett, det nye året skal innebære et tommere hjem. Jeg skal rense og rense for overflødige ting. Et kott, kjelleren og et par skap. Et siste rom som skal sluttrenses. Et loftsrom. Mye er bra, mye er gitt bort og kastet gjennom årenes løp. Så er det jokeren i huset. Det er et stort loft her i huset. Der har jeg aldri vært. Og jeg har bodd her i snart elleve år! Thomas har vært der altså. Og jeg vet at der ligger gamle brev og magasiner etter mine olde - og besteforeldre. Tar ikke bare en ettermiddag å ta fatt med sånt. I følge Feng Shui tankegang er det på loftet fremtiden ligger. Fortiden i kjelleren. Så: rense fortiden, nåtiden og til slutt FREMFIDEN. Feng Shui eller ikke, jeg tror inderlig på oversikt og ryddighet! Inderlig godt nytt år alle, med eller uten rot å rense i!!!

5 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg og dine også og lykke til med fremtiden!
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 2. Lykke til med nyttårs visjonene dine Ellen. Og så håper jeg du og dine får et riktig fint år 2011 og at vi "sees" mye i året som kommer;) Nyttårsklem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en god plan - godt nytt år til deg.

  SvarSlett
 4. *Godt Nytt år* til deg og dine:)
  Lykke til med nyttårsvisjonene Ellen!
  *Klem fra Inger*

  SvarSlett
 5. Det renses her også, men det ser ut til å være et evigvarende prosjekt.

  lurer på om jeg skal gå inn for at hvis det skal en ny ting inn dørene, så skal to ut. Men da er det kanskje fare for at jeg plutselig sitter tomhent. Mye ville være vunnet om jeg "byttet" en mot en.

  Klem

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!