onsdag 14. november 2012

BLOG LOVE

Jeg har fått award både av Bente og Mandagsmor, skikkelig stas! En utmerket måte å dele blogger på. Anbefale fine ting. Og jeg ble kjempeglad for at dere valgte meg! Så blir jeg litt stressa for hvem jeg skal velge. Et litt tullete problem. Jeg vil jo gjerne vise andre hvilke blogger jeg liker. Selv om de står på lista ved siden av her da. De jeg leser. Og det er ikke så mange av dem som ikke allerede har mange lesere. Ikke er jeg så god på å lete frem nye ukjente blogger som trenger publisitet heller, dessverre. Nå ja, jeg takker så masse og gir awarden videre.

Det man skal gjøre er følgende:1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden av
2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
3. Kopiere post-it lappen og sette den på bloggen.
Den skal sendes til kanskje en ny blogg, eller en blogg som ikke har utrolig mange følgere enda.


Disse bloggene har jeg valgt:

Sparringsmamma
Fordi du skriver om saker som opptar meg. Jeg er lærer som deg, og dine temaer er ofte aktuelle  for meg. Du har også deltatt i debatter her i bloggen, og på den måten føler jeg at jeg kjenner deg litt.

Underveis
Bloggen din har jeg har blitt kjent med først ganske nylig. Jeg har sett at du har vært der før og, men det er først nå jeg har kommet i gang med å følge med på den. Du har vært engasjert i mine diskusjoner også i det siste. En veldig positiv opplevelse for meg.

Livet i Casa Didriksen
Jeg har ikke fått lest så mye i din blogg ennå, men du har lagt igjen mange kommentarer her på kort tid, og det setter jeg stor pris på!

Irmelin Drake
Jeg vil gi denne oppmuntringen som en re - start på bloggen din! Irmelin er avsvarlig for det fantastiske studiet Coaching og Ledelse som jeg tok på Bakkenteigen - Høgskolen i Vestfold i vårsemesteret. Irmelin har planer for utvikling av bloggen sin fremover, og her blir det mye bra å ta med seg i jobb og sevledelse. Følg med!! (forventer ikke at du skal gi denne videre Irmelin, bare at du skal blogge!)


Dere får dele den siste awarden uten at jeg tenker at dere skal gi den videre til 5 nye! Til Bente fordi du byr på deg sjøl med varme, engasjement og ærlighet i din egen blogg, og her. Takk for deg og det du bidrar med. Til Mandagsmor for at du er så engasjert og på! Uredd hiver du deg inn i litt av hvert, det er inspirerende!

Takk alle fem for det dere gir og bidrar med. Om dere gir awarden videre er opp til dere.

PS: Jeg er midt i en flytte sjau på en måte. Jeg flytter bloggen min. Finpusser på den. Frem til søndag. Da kommer mitt siste innlegg her i blogger. Og fra mandag blir det bare blogging i Wordpress. 

Det skal feires med give away og gode greier

6 kommentarer:

 1. Åh, nå ble jeg kry! Tenk å få en slik fra deg da! Utrolig koselig. Tusen takk. Synes du har en fin blogg med mange interesante innlegg, derav mange komentarer! Er jo moro å få kommentarer og for å få må man gi! ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Kjære Ellen.
  Tusen takk for fine ord :-)
  Klem herfra

  SvarSlett
 3. Ok...jeg har plutselig fått beskjed om at bloggen min er slettet!!
  Hva skjer,egentlig? Hjelp..Jeg vet ikke hvem jeg skal spørre. Jeg spør deg. Om gode innspill :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ups! Den ligger nok der et sted. Håper dubfinner ut av det, men skjønner om du blir kjempestressa. Detvdercer ikke gøy! Det her skjedd meg en gang, men da jeg logget ut og gikk tilbake var den der igjen.support an sikkert hjelpe, men det kn ta tid da!!!!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!