fredag 7. oktober 2011

Portettfotokurs med LeneNabonI CASAhelgen var jeg på Portrettfotokurs med Lene Nabon. Hadde egentlig meldt meg av, da jeg oppdaget at kurset tok utgangspunkt i bruk av speilreflekskamera. For det har jeg ikke. Solgte det jeg hadde lenge FØR jeg fikk barn, fordi jeg syntes det var så tungt å ha med meg. Og jeg har innsett at det ikke kommer et nytt i hus med det første. MEN: Jeg merket at det fristet, da jeg fikk prøve et av de nye, avanserte kameraene.

Har bestemt meg for at jeg må se min begrensning for hva jeg klarer å sette meg inn av tekniske duppeditter på samme tid. For tiden setter jeg meg inn i min nye Mac, og en pulsklokke som jeg ikke har fått helt  taket på ennå. Det er mer enn nok for lang tid fremover. Har jo et liv å få dreisen på, he he. Og så er det Hipstamatic for iPhone. Mange morsomme muligheter, men litt sjansespill med hensyn til nok lys. Det er Hipstamatic jeg har tenkt å holde på med når det handler om fotografi, i overskuelig fremtid. MEN: En dag har jeg bedre oversikt, og om jeg da har penger til det, så blir det nok et mer avansert kamera. Og i motsetning til før-i-tia: Nå går det jo an å eie FLERE kameraer!

For meg er det nytt å arrangere barna mine for og ta bilder. Jeg har aldri gjort det før.  Har villet ha dem i naturlige situasjoner. Ser at det er gøy med fotostunder. De er jo også større nå, så lettere å få til. Her har jeg lekt meg med iPhonen. Og barna var med. Blir nok mer i dag!

Tusen takk Lene for at du delte med oss. Jeg ble full av fotoentusiasme etter kurset ditt!

Her er Lene Nabons Blogg

2 kommentarer:

  1. Flotte bilder av flotte gutter! Tenk at man kan ta så bra bilder med en mobiltelefon - hvem ville trodd det for noen år siden? Har et digitalt speilreflekskamera, og er veldig fornøyd med det. Men det er stort å drasse med seg overalt.

    SvarSlett
  2. Takk takk Ellen, du er flink bak kamera ser jeg!!!

    Fint jeg kan inspirere deg til å ta mer bilder uansett hva slags kamera du har!!

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!