tirsdag 8. november 2011

AUTUMN SHOES AND MATERIAL HAPPINESS


Dette er jo ikke en moteblogg akkurat. Eller en rosablogg. Så derfor farget jeg bloggtittelen rosa, og blogger om sko! For selv om sko ikke er det viktigste for meg, så er det noe helt spesielt når man finner et par gode sko som også er FINE! Eller kanskje allerhelst fine sko som er gode å gå i. Min manns sko til venstre har vært hans favoritter i mange år. De til høyre er mine favoritter utseendemessig, men de er IKKE gode å gå i. Så voila! Jeg har vært i London og kjøpt verdens fineste og deiligste sko. Fra spanske CAMPER. Dette er ekte marteriell LYKKE!


Jobber fortsatt med bloggens utseende. Og tar gjerne i mot tilbakemeldinger. Søndag rød header, mandag orange, i dag rosa. Hvit bakgrunn nå. Det har jo alle, så jeg hadde ikke så lyst på det, men hva synes du da? Let me know! Og gå gjerne inn og trykk på LIKE på Facebooksiden min her:
Ellens Oase

 Eller på en eller flere av knappene nedenfor!


I morgen skal jeg bade på radio! NRK Vestfold. Jeg repeterer:
Det er RADIO! Skal se om jeg får lagt ut link da! I mellomtiden kan jeg linke til forrige gang jeg hadde mine five minutes of fame. Her er TVestfold på besøk på jobben min Holmestrand Internasjonale Montessoriskole og jeg forteller. Passer bra også fordi jeg har tenkt å dele Montessoritips man kan bruke i hverdagen her i bloggen. Snart.

Deilig tirsdag til deg!

3 kommentarer:

 1. OI, de er kjempefine. Jeg liker også Camper veldig godt, og disse er jo perfekte! "Dessverre" har jeg akkurat kjøpt meg nye sko ...

  Jeg liker de nye fargene på bloggen din veldig godt. Liker også fonten på overskriften. Og jeg har selvfølgelig klikket liker på Facebooksiden din:-)

  God tirsdag!

  SvarSlett
 2. Hei Ellen!:)
  Først..tusen tusen takk for veldig koselig kommentar "hjemme hos meg"!;) Utrolig hvor lite som skal til, for å gjøre noen glade, og enkelte dager er en koselig kommentar mer kjærkommen, enn adre, og du "traff akkurat riktig dag"♥!:)
  Over til bloggens utseende;). Jeg synes at når siden er nøytral, eller dus i fargen, uten for mye møsnter, så kommer budskapet mer frem, og den fargen du har nå er jo bare lækker!;) "..sikle sikle" på de skoene, og det er leenge siden jeg måtte gå over til å finne riktige/gode sko, fremfor å se flott ut i lekre høyhelte noen!;)) Disse har du virkelig vært heldig med, for de er både lekre/tøffe og som du sier, gode å gå i!!:) Jeg vet ikke hvordan det blir på torsdag, så jeg sender deg en bitteliten mail jeg;) Ønsker deg og dine en riktig så koselig høstkveld!
  go'klem fra Ellen

  SvarSlett
 3. Kule sko!
  Og lykke til med radiobad;)

  Jeg synes bloggen var ryddigere nå som du ikke hadde noe på venstre side. Hvis du ikke ønsker dobbelt ute på høyre siden, lar du det stå under hverandre. Husk at folk leser seg nedover i bloggen - da ser man det til høyre selv om det står litt langt nede på siden. Men husk at det er DIN blogg - du utformer den sånn som du vil! (Viktigste bloggregel;)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!