mandag 5. desember 2011

ART JOURNALING: JEG BLIR GLAD NÅR -

Dette er oppgaveløsningene mine på CASAkreativs utfordring fra forrige helg. Det skulle handle om hva som gjør oss glad. Jeg blir glad av mange småting. Veldig bra å tenke over det innimellom.


Thomas og jeg begynner å bli ganske samkjørte etter ti år sammen. Det betyr at vi har gjennomført en god del jobber sammen, alene og for hverandre. Vi er på vei opp av hver vår slitenhetsdal. Og de små kjedelige jobbene er for meg kjærlighet. Så over her står det:

JEG BLIR GLAD NÅR NOEN - TAKK THOMAS
 • Har vasket kjøleskapet
 • Gir meg en kopp te
 • Har vasket stekovnen
 • Har renset sluket
 • Har skiftet sengetøy
Ja, og den stekovnen var i sånn forfatning at røykvarsleren gikk til slutt om ovnsdøra sto for lenge åpen. Og ikke bare en røykvarsler, vi har nemlig oppgradert oss med fire seriekoblede røykvarslere. Så de ulte alle fire da kan man si!


Måtte lage en til:

DETTE GJØR MEG GLAD
 • Skyfri himmel når det har vært grått en stund
 • Nye sko
 • Vennemiddager med barn
 • Orden
 • Tull og tøys
 • Glade barn
 • Bloggkommentarer
 • Morgelglede
Hva gjør deg glad i hverdagen?

Håper dagen din blir god!

Det er fremdeles 50 % sjanse til å vinne den grisepopulære RAKen min som EN person per nå ønsker!
Klikk deg inn HER og hva vet jeg, denne kan være noe for deg, enten du har barn, er noens barn, aldri ønsker egne barn, har kollegaer, venner, partner, naboer eller bloggvenner. Relasjoner er relasjoner og vi har alle en barndom. Jeg GARANTERER en klok bok! Du finner den HER

Ellen

7 kommentarer:

 1. Det er viktig som du sier å sette pris på de små tingene, Å vet du, jeg tror egentlig jeg gleder meg mere over de "små" tingene enn over de store for tiden? Sånn som du skriver en kopp te, nytt sengetøy osv. Eller noen überkule kommentarer fra ungene. Gode tilbakemeldinger på jobb/skole. Et nytt tv, eller en datamaskin varmer langt mindre, eller en diamantring? Nei egentlig tror jeg at jeg skulle levd i bakvendtland, for de tingene jeg trodde var små før, er de som faktisk er store for meg nå. Ha en superfin dag Ellen!

  SvarSlett
 2. Herlige sider og herlige ord!! Også likte jeg så godt fargene du har brukt - på begge.
  Ha en flott dag!
  klem

  SvarSlett
 3. Kjempeflott side med herlige farger og ord! Er så viktig ikke å glemme de små hverdagslykkene. Det er jo i grunnen de små tingene som teller - siden det er flest hverdager her i livet!

  Nå kom jeg forresten på at jeg skal låne Lillelord;) Siden jeg skal ut å reise til uka kan denne kanskje være passende lektyre. Håper de har den inne da!

  Ønsker deg en fin adventsuke!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Du har en usedvanlig flott håndskrift (har vel sagt det en del ganger før;) Du burde jo ha egenmekka header.

  SvarSlett
 5. Hei Ellen! Små ting utgjør oftest de største gledene, den med stekeovnen for eksempel burde jeg vist min kjære mann... Jeg blir for eksempel utrolig glad for deilige barnekinn som eeelsker mamman sin, og ferdig planlagt og laget middag. Ha en fortreffelig uke med mange små gleder:-)

  SvarSlett
 6. Det var et fint innlegg! Jeg er enig i at de små kjedelige jobbene er kjærlighet!

  Dette gjør meg glad:
  - Når kjæresten sier at det er på tide å ta en pause fra eksamenslesingen, og tar meg med ut på en kopp kaffe.
  - Fine kommentarer på bloggen.
  - Koselige bildemeldinger fra venninner, med bilde av morgenkaffen deres, for eksempel.
  - En ny fine kjole. Og nye fine sko.
  - Snø.

  SvarSlett
 7. Så fine AJ-sider. Tror det er viktig å tenke over de små tingene som gjør oss glade i en ellers stresset hverdag. Takk for inspirasjonen!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!