onsdag 14. mars 2012

MED LIVET I HÅNDEN - GODT LEDERSKAP # 3

"Den enkelte har aldri med et annet menneske å gjøre uten å holde noe av dette menneskes liv i sine hender" (Løgstrup 2008)

Mitt liv i din hånd, ditt liv i min hånd. 

Dette sitatet er hentet fra en bok jeg leser til studiet Coaching og Ledelse som heter PRESTASJONSHJELP - hvordan gjøre andre gode. Skrevet av Jan Spurkeland.


God dag liv i din hånd!

Ellen


6 kommentarer:

 1. "En god leder tåler at sine ansatte vokser ham over hodet" - det sier mye om personlig trygghet og kanskje handler det du skriver også om trygghet?

  SvarSlett
 2. Ja, det kan man nok si. Slik jeg leste det forstår jeg det som hvilket ansvar man har i hvert et lite møte med andre mennesker - og selvsagt også møter mellom mennesker man treffer mye. At det gjør en forskjell hvordan vi har det. Alt påvirker andre mennesker.

  Jeg synes det sitatet rommer så veldig mye.

  Et veldig bra og klokt sitat du har der. Å ansette folk som kan mer enn seg selv gir muligheter for vekst, men krever god selvfølelse og indre trygghet hos den som ansetter.

  God aften Lammelaartanker!

  SvarSlett
 3. Det er viktig og gjøre andre gode innimellom :)

  SvarSlett
 4. thank you so much. fosbobetr good Archive

  SvarSlett
 5. why not look here this content click over here now important site her latest blog Louis Vuitton fake Bags

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!