onsdag 30. november 2011

ADVENTSKALENDEROPPDRAGET UTFØRT AV FAR!!!
Blir den ikke FIIIIIN! Skal sette på tallene i kveld da. Litt i siste liten må det være! Jeg liker å male det meste i livet med bred pensel. Min kjære er ekstremt nøyaktig. Takket være ham ble dette noe av!

På forsiden av gårsdagens VG leste jeg at det er skadelig for barn med dyre adventskalendere!

Som nevnt i dette innlegget er vår kalender ikke i den kategorien

Den gir mer assosiasjoner til min fetter og hans barndoms nyttårsaftener på begynnelsen av 80 - tallet. Han sa: - Alltid må vi ha sånne SV - raketter! (Ja det var ikke noe Jon Fredriksen / Stein Erik Hagen eller Petter Stordalen-aktig over de rakettene). Det kan jo være at våre barn en dag vil si: - Alltid må vi ha sånn SV - kalender!

Anton fortalte i går at han er den neste til å ha bursdag i klassen. Vi holdt rundt hverandre, og jeg sa:
 - Ja tenk, da blir du 10 år, store gutten min! - Det blir gøy! sa Anton og hoppet opp og ned. Til han plutselig sank sammen og sa: - Men HVA skal jeg ønske meg?

Så jeg tror det går greit med SV- kalenderen. Barna gleder seg! De har vært med på å skrive lappene. Og de vet at de får en bok, men ikke at det er Julemysteriet av Jostein Gaarder. Og så får de Unge Fleksnes på DVD. Så da blir det litt hver dag. Og lappene i skuffene med små juleforberedelsesprosjekter.

I morgen starter min adventskalender her i bloggen. Jeg har en RAK (Random Act of Kindeness) eller Giwe Away, eller Gi - Bort. Stryk det som ikke passer for deg. Det er en ting som kan bli din!

Den har sammenheng med min nye temaserie som skal hete MY GREAT INSPIRATORES!

Noen som ikke har adventskalender da? Noen tøffinger der ute som kjører sitt helt eget løp?

Håper du er fornøyd uansett løsning, og at du får en GOD dag!

Ellen

Oppdaterer dagens innhold etterhvert

1. Boka Julemysteriet av Jostein Gaarder og DVD: Den unge Fleksnes
2. I dag skal vi sette opp adventsstjernen
3. Lørdagsgodt

4 kommentarer:

  1. Så fin den vart! :) Morosamt å lage den til sjølv.

    SvarSlett
  2. Dere er bare så kreative og så geniale!!! Og jeg har så sansen for en sånn type aktivitetskalender. Denne er jo også laget sammen - noe som betyr så mye, det å kunne gjøre ting sammen i disse hektiske tider.

    SvarSlett
  3. Oj!! Denne var skikkelig fin, og ikke så veldig julete ;))

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!