onsdag 2. mai 2012

Å VELGE SEG EN NY BRILLE - HJÆLP!

Jeg har fått muligheten til å velge meg en brille fra LENSWAY, og senere gi bort fem briller her i bloggen, men først er det jeg som skal finne meg en brille som passer.
Calvin Klein 


Denne CK brillen er nok i første omgang min favoritt. MEN så trenger jeg progressive briller nå (HJÆLP), og dermed er disse for små, og derfor utelukket.

Bjørn Borg


Hva med disse?


Ray Ban


Eller disse?


Ray Ban


Litt for mye kanskje, særlig siden de er lilla inni?


D&G

Disse er så langt min favoritt, men jeg må skrive ut innfatningen i full størrelse, og jobbe litt mer for å finne ut hva som passer best for meg. Er ikke så glad for det store merket på siden, men det får gå om de ellers er fine. 

Brillene gis av Lensway som du kan sjekke ut her: LENSWAY

Men først eksamen. Leser og er klar snart nå. Fredag kl ni går startskuddet. Skal leveres mandag klokka to.

Hører gjerne hva du synes om mine brillealternativer. Hvilken tror du passer meg best? Litt vanskelig spørsmål, men jeg spør likevel jeg.

God dag fra Ellen

9 kommentarer:

 1. Jeg er personlig svak for Ray Bans, men jeg har jo ikke sett denne på deg da. Enig med deg, den øverste er perfekt til deg, meeen når det ikke går, så går det ikke. De nederste er også flotte – kanskje det nærmeste de øverste i stil? Ikke tenk på det merket på sidene, det vises ikke gjennom håret ditt. :)

  Jeg synes at du kan være tøffere i fargene, jeg da. Ellen – fargeklatten, sterk og synlig? Hvorfor ikke smelle til med røde briller? :)
  Lykke til med valget!

  Sees vi på treff til høsten forresten?

  Klem fra Asil :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lisa, så koselig at du stakk innom! Vi ses på høsttreff!
   Rødt ja. Jeg har en rødorange trench. Den er veldig kul, men man skal liksom være litt på høyden for å ha den på. Det er jeg ikke hver dag. Så når det gjelder briller så blir det nok litt rolig denne gangen også, men takk for innspill, det er morsomt å høre hva andre tenker!

   Klem til deg fra meg, Ellen

   Slett
  2. Og av og til blir man på høyden av å ta på seg noe rødt! :) Enhver kvinne skal ha minst ett rødt plagg i garderoben sin for å våge å la seg bli sett, hørte jeg en gang noen si. Veldig sant. Haha, hør på henne som ikke følger det "rådet" selv, haha!

   Elsker disse jeg, da: http://www.kroghoptikk.no/Briller/Briller%20mars%2012/Tom-ford-5226.jpg! Kuuule! :D

   Slett
  3. He, he! Ja kjempekule!

   Slett
 2. Stilige briller! Litt vanskelig å si hvem som passer best uten å se dem på. Kunne tenkt meg et par nye briller selv også.

  Du er en av mine nye blogg favoritter,
  så jeg vil gjerne gi Deg en Blogg - Award.
  Titt inn på siden min for å se hva det innebærer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så beæret av det altså, kommer tilbake til awarden etterhvert.

   Jepp, følg med så blir du med i trenkningen om fem par briller!

   Slett
 3. Bilde nr 3, Ray Ban....råstilige og jeg er sikker på at de vil kle deg kjempegodt:))

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!