søndag 6. september 2009

LILLEPAPPA


Gratulerer til "That's just so Cute" med "CUTE" utfordringsblogg!!! Det skal bli spennende å følge dere!
Dette er mitt bidrag til utfordring
# 1 Pretty in Pink!
Min påstand er at alle små gutter elsker rosa. Da Anton var 3-4 år var vi stadig på Maxbo. Der hadde de to små sykler; en sort og en rosa med kurv med blomster i. Anton ofret ikke den sorte sykkelen mer enn et overbærende blikk, men syklet glad og fornøyd rundt på den rosa hver gang. Han ville gjerne ha spenne i håret og negllakk, helt til han en dag kom fortalte meg med gråtkvalt stemme; Mamma, jeg synes mørkeblå er den aller fineste fargen jeg. Jeg visste jo at det ikke var hans egen avgjørelse, men jeg fikk aldri vite hva som hadde ført til dette utsagnet. Nå tre år etter har vi snakket om hvor kul en kompis er som går med rosa gummistøvler som han har arvet etter søsteren. Anton ble ganske lettet og glad da vi snakket om dette og tok glad og fornøyd på en rosa ballerina tatovering vi hadde fått med en kjekspakke, og som egentlig var bakgrunnen for at vi tok rosadiskusjonen opp.
Nå er det Waldemar to år som elsker rosa og som blir henrykt hvis han får på en lang t-skjort eller slåbrokk. Da stråler han og sier; "kjole"! Waldemar er også veldig opptatt av babyer og pusler og koser og bærer rundt på dem.

4 kommentarer:

 1. For en nydelig LO! Det er klart gutter kan gå med rosa og leke med dukker! Kjempestilig hvordan du har rivd bildene! =)

  Takk for at du ville leke med oss! ;D

  SvarSlett
 2. En kjempe herlig LO, spennende det du har gjort med bildene

  Tusen takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 3. Så herlig! Tihiihi jeg synes er kjempetøff som går i rosa! Hvem har sagt at rosa er baaaaare for jenter??? Flott bidrag! Genial!

  Takk for din detagelse!

  SvarSlett
 4. Flott side, og vanskelig tema egentlig. Uansett hvilke standpunkt vi som foreldre måtte ha, på ett eller annet tidspunkt blir gutter opplært av omgivelsene at det ikke er "lov" å like rosa. Måtte han bli like selvstendig i fortsettelsen og tørre å gjøre det han vil og ønsker uansett hva "bygdedyret" (som eksisterer like mye i byen som på landet) måtte mene og si. *klem*

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!